Nejlevnější lístky na Indoor Hip Hop Jam 2008 jsou vyprodaný! Zbejvá poslední série. Kontroluj pozvánku od samotných Wu!

25. červen 2008, 0:00
Nejlevnější lístky na Indoor Hip Hop Jam 2008 jsou vyprodaný! Zbejvá poslední série. Kontroluj pozvánku od samotných Wu!
První série lístků limitovaného předprodeje na červencový Indoor Hip Hop Jam 2008 s komplet Wu Tang Clan je v tuto chvíli beznadějně vyprodaná. Od úterý 24.6. je v prodeji druhá (dražší) a zároveň poslední série lístků, která je k dostání za 590,- Kč + předprodejní poplatky. Jelikož je o Indoor Hip Hop Jam 08 dost velký zájem, už nyní je jasné, že druhá série zmizí v následujících dnech. Nečekejte tedy na nic a zařiďte si své místo na téhle prázdninové události! Připomínáme, že limitovaný předprodej probíhá v předprodejní síti Ticketstream (www.ticketstream.cz), předprodejní síti Ticketportal (www.ticketportal.cz) a v pražských shopech Queens a Bbarák. Prodejní místa sítí naleznete na jejich webech. Též je možnost si přes Ticketstream (www.ticketstream.cz) vytisknout z pohodlí domova tzv. e-ticket, který se platí převodem na účet. Vše se dá vyřídit během pár minut. Dodáváme, že Indoor Hip Hop Jam 2008 se uskuteční ve čtvrtek 10. července 2008 v Incheba Areně na pražském Výstavišti. Headlinery Indoor HHJ bude nejznámější světová hip hop grupa - legendární WU-TANG CLAN v kompletním složení, tzn. METHOD MAN, INSPECTAH DECK, GHOSTFACE KILLAH, RZA, MASTAKILLA, GZA, RAEKWON, U-GOD, CAPPADONNA, DJ MATHEMATICS a STREETLIFE. Celkem 11 lidí na jednom podiu pohromadě! Podařilo se nám navíc sehnat exkluzivní pozvánku od samotných Wu, takže kontroluj zde: http://www.youtube.com/watch?v=xfenANzYr88. Supportem budou Black Violin (USA), Zverina (SK), DJ Tager (SK), DJ Maztah (CZ). Pilně se připravují dekorace, speciální „Wu“ projekce by VJ Martin, kvalitní zvuk a světla, bezchybné bary, prostě INDOOR HIP HOP JAM 2008!!! Komplet info o HHJ nalezneš na průběžně aktualizovaném oficiálním webu www.hiphopjam.cz. Podporuj Indoor Hip Hop Jam 2008 a těš se na Hip Hop Jam Open Air 2009!