Letní hudební Stezku letos zahájí Tomáš Klus

13. červen 2021, 0:19
Letní hudební Stezku letos zahájí Tomáš Klus

Romantické západy slunce za doprovodu hudby známých interpretů. Na to si již návštěvníci Stezky korunami stromů v letních měsících zvykli, a ani letos nepřijdou zkrátka. Hity oblíbených zpěváků jako je Tomáš Klus, Anna K nebo Chantal Poullain. To je Letní hudební Stezka 2021.

Léto na Stezce bude i letos patřit zážitkům z hudebních večerů. Atmosféra večerní nasvícené Stezky, která se stává podiem a hledištěm zároveň, je neopakovatelná již několik let. Koncerty začínají vždy ve 20 hodin a trvají minimálně 60 minut. Každé úterý, tedy v den konání koncertu, je prodloužena nejen otevírací doba Stezky, ale také provoz lanové dráhy Lipno Expres a Stezkabusu. Poslední jízda je ve 23.15 hodin.     

Oblíbené hity písničkáře, textaře a herce Tomáše Kluse rozezní Stezku hned první červencový týden. Vystřídá ho Pavel Callta a jedinou ženou zpěvačkou bude v červenci majitelka několika cen Anděl Anna K. Lidový repertoár od dvorní kapely Valašského království rozezní šumavský les s Fleretem akusticky. V srpnu se pak můžeme těšit na francouzské šansony v podání Chantal Poullain i zlidovělé texty a hudbu od Nezmarů. Romantickou atmosféru osvícené Stezky nádherně doplní české i světové evergreeny v podání violoncella a harfy, tedy Dua Bárka. Poslední dva prázdninové týdny budou patřit multižánrovým McBerds a Spolektivu.                                                                                                                                                                                 

Více informací o Stezce najdete na www.stezkakorunamistromu.cz