Ben Cristovao a Majk Spirit si ve společném songu užívají každý den jako narozeniny

5. leden 2023, 10:12
Ben Cristovao a Majk Spirit si ve společném songu užívají každý den jako narozeniny

Song Happy Birthday vyšel loni na albu Protenkontrast od Bena Cristovao. Videoklip, který je vytvořený pro formát IG Reels, staví na unikátním grafickém zpracování. O ten se postaral tým Heroes Production v čele s Tomášem Kasalem.

Videoklip je plný momentů s přáteli a zážitků z cest, které poskládané dohromady tvoří unikátní životní časosběr Bena Cristovao za rok 2022. Vyzdvihuje v něm i svůj druhý koncert v O2 areně, který se uskutečnil 1. října. Mezi pozvanými hosty byl, vedle Rytmuse, Ega, Calina nebo Miraie Navrátila, právě i Majk Spirit, který s Benem představil naživo jejich předchozí společnou skladbu Kurt. Ta vyšla na Spiritově albu Artist z roku 2020.
"Chtěl jsem vtipnou formou shrnout rok 2022 a  poděkovat lidem, ze dorazili do O2 areny a dát vědět, že děláme ještě jednu," vysvětluje motiv klipu Ben Cristovao. O produkci videoklipu se postaral tým Heroes Production, unikátní postprodukci střihu vytvořil Vojtěch Ježek. 
 
"Happy Birthday je velmi chytlavý song a video tomu dodalo ještě další rozměr. Good vibe music je přesně to, co teď lidi potřebují slyšet," popisuje svoje pocity ze songu Majk Spirit.
 
Zároveň dodává, že natáčení klipu pro něj bylo jedno z nejjednodušších vůbec, stačilo pořídit jen několik záběrů pár minut před koncertem. "Mezi námi s Benem to skvěle funguje i bez toho, že bysme se o to nějak extra snažili. Rozumíme si hudebně i lidsky, díky tomu to jde samo. Jak jsem řekl i v O2, Ben je pro mě jeden z top CZ/SK umělců za poslední dekádu. Právě pro něj vybírám skladbu z mého chystaného alba, které by mělo letos  na jaře vyjít, takže naše spolupráce bude pokračovat,“ dodává Majk Spirit.
 
Pestrá audiovizuální jízda pomyslně otevírá další sezonu Bena. Pokud bude mít tolik energie, jako video, je na co se těšit. Svůj třetí koncert v pražské hale plánuje na 10. listopad 2023.

Zmiňované, v pořadí páté album, Majka Spirita, chystá společně s vydavatelstvím Championship Music, pod kterým je nově od roku 2023 podepsaný.