Pradědovo dětské muzeum

25. srpen 2023, 8:30
Pradědovo dětské muzeum

Ráj pro děti v podhůří Jeseníků. Zábavní park nabízí takřka 600 m2 hravých expozic v interiéru a 0,2 ha velké přírodní dětské hřiště.

Pradědovo muzeum je tak ideální za každého počasí. Citlivě zrekonstruovaný venkovský areál najdete v lázeňské obci Bludov, 5 km od Šumperka.

Expozice

Pradědovo

Dětská vesnička nabízí milion a jednu hru... na kuchaře, na doktora, na ježibabku, hokynáře i hospodského. Vejděte na náves a žijte životy obyvatel každého jesenického domečku.

Jesenické VIP

Představujeme vám naše sousedy, nositele filmových cen i vzácných medailí, autory románů, hudebníky i malíře. Najdete sáčko Simony Babčákové nebo Kováčův fotbalový dres?

Hřiště

Přírodnímu dětskému hřišti dominuje lodičková rychlodráha, najdete zde také tunely, podzemní telefony, klouzačky, záhonky s bylinkami i lanovku. K dispozici je ohniště.

Gastro

Ochutnejte regionální potraviny a speciality v samoobslužné kavárničce a zaplaťte do prasátka zlaťáky. Na místě můžete zakoupit drobné občerstvení na svačinku. Pokud si chcete donést vlastní jídlo není problém. K dispozici máte zázemí s kuchyňkou.

Batolárna

Lozivci a žužlavci, jakožto doprovod staršího sourozence, si užijí Pradědovo po svém v naší batolárně plné zajímavých hraček. Pro lepší představu, mrkněte na naše video.

Pradědovo dětské muzeum

adresa: Tř. Adolfa Kašpara 37, 789 61, Bludov
telefon: 725 508 214
e-mail: [email protected]

www.pradedovomuzeum.cz

Foto: ©V. Pochop, Pradědovo dětské muzeum

Akce Pradědova dětského muzea