Matěj Houška: Přednáška "Od pramene potoka až k moři" - Plzeň

9.4.2024, 19:00 – 23:59

Matěj Houška – mladý český rybář a zálesák, který od svých 11 let natáčí filmové příběhy ze světa ryb a přírody. Již od malička je jeho obrovskou vášní rybaření, zálesáctví a pobyt v přírodě.

Cena vstupenky: 190 Kč

Aktuálně Matěje sledují na sociálních sítích statisíce lidí, často účinkuje v televizních pořadech a rozhovorech, jako první český rybář fotil na titulní stranu prestižního módního časopisu Esquire, vystupoval se svojí přednáškou v zaplněné pražské O2 Areně, o jeho tvorbě píší pravidelně Deníky, rybářské portály, časopisy a rovněž několikrát oslovoval posluchače v rádiích. Svojí tvorbou dnes inspiruje lidi různých zájmů i napříč všemi generacemi. V srpnu roku 2022 vydal svoji první knihu Zapomenuté revíry, pravidelně píše články do českých i zahraničních časopisů a věnuje se přednáškám pro veřejnost. Na jeho přednášky chodí jak dopělí lidé, tak i malé děti, které se Matěj snaží svým vyprávěním inspirovat k pobytu v přírodě, rybaření i zálesáctví.

PŘEDNÁŠKA " Od pramene potoka až k moři"

Při svých výpravách do přírody Matěj zažívá nesčetná dobrodružství a právě o nich vypráví při své přednášce Od pramene potoka až k moři. Jeho příběhy začínají na malém českém potoce a po našich řekách doputují až do Norského moře. Matěj vás s sebou vezme za příběhy o rybách, přírodě, naší planetě, ale také nebezpečí, které u vody zažívá. Matěj má navíc velmi rád i historii a to především dávné lidské příběhy, které se v minulosti odehrávaly na místech, kde teď i on tráví svůj čas. A právě tyto jedinečné a téměř už zapomenuté příběhy, které se mu podaří vypátrat a ony znovu spatří světlo světa, jsou připraveny i pro vás a mají vždy neskutečně kouzlo. Pojďte se tedy společně s Matějem vydat za dobrodružstvím a příběhy, které u vody zažívá...

Přednáška: 50 minut

Individuální dotazy + autogramiáda: 60 minut

Součástí akce je prodej knihy Zapomenuté revíry i merche.

SMS Ticket