Festival Mezi Sklepy 2024 - Mutěnice

21.6.2024, 19:00 – 22.6.2024

Další ročník ojedinělého festivalu otevřených mutěnických sklepů s dvoudenním doprovodným hudebním multižánrovým programem se blíží.

 

Cena vstupenky: 990 Kč
Festival Mezi Sklepy 2024 - Mutěnice
  • Adresa:
    Mutěnice, 696 11

Festival Mezi Sklepy je akce, která nemá na Jižní Moravě obdoby. Hudební program je složený ze známých interpretů a kapel, ale nově také z hudebních těles, které svým hudebním projevem překvapí mnohé z nás. Protože se nejedná pouze o hudební festival, snažíme se, aby byl doprovodný program v rámci festivalu Mezi Sklepy pestrý a zajímavý pro všechny věkové skupiny.

V rámci festivalu  bude otevřeno přes 45 vinných sklepů v mutěnickém sklepním labyrintu v areálu Pod Búdama, kde je soustředěno více jak 500 vinných sklepů.

Všichni, kteří se minulých ročníků zúčastnili, tuto jedinečnou atmosféru již zažili. V letošním roce jsme připravili v první vlně bezkonkurenční cenu za V.I.P. GOLDEN TICKET s jedinečným a pestrým hudebním programem.

Hlavním cílem festivalu Mezi Sklepy je propojení dobrého moravského vína a nejrůznějších hudebních žánrů, podpora místních vinařů, místních tradic a setkání dobrých a pohodových lidí a podpora cestovního ruchu v Mutěnicích. V průběhu festivalu bude probíhat ochutnávka a prodej vín a doprovodný program pro dospělé a mládež.

SMS Ticket