Návštěvníci 3: Revoluce

24.5.2016, 14:00 – 29.6.2016, 15:49

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. 

Návštěvníci 3: Revoluce

Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal.(Bontonfilm CZ)

Režie: Jean-Marie Poiré
Scénář: Christian Clavier, Jean-Marie Poiré
Kamera: Stéphane Le Parc
Hudba: Eric Levi
Hrají: Jean Reno, Christian Clavier, Franck Dubosc, Karin Viard, Sylvie Testud, Marie-Anne Chazel, Ary Abittan, Alex Lutz, Stéphanie Crayencour, Véronique Boulanger, Annie Grégorio, Pascal N'Zonzi, Frédérique Bel, Lorànt Deutsch, François Morel, Jean-Luc Couchard, Christelle Cornil, Urbain Cancelier, Serge Papagalli, Christian Hecq, François Bureloup, Alexandre von Sivers, Nicolas Vaude, Götz Otto, Marek Vašut, Jiří Vojta, Lukáš Bech, Pavel Novotný, Jan Jankovský, Lina Wagnerová, Zuzana Skalníková

Návštěvníci 3: Revoluce