Křest knihy Marka Wollnera

12.5.2024, 19:00 – 22:00

Šéfa nejznámějšího televizního investigativního pořadu, kterého roky nemohli zničit politici, nakonec za pár dnů zničí kolegyně. Významný český novinář a zakladatel pořadu Reportéři ČT Marek Wollner zažil po několika desetiletích uznání tvrdý pád na dno. Poté, co jej soud zprostil všech obvinění, přichází s autobiografií, která se nevyhýbá ničemu. V jeho nové knize Reportér na odstřel najdete všechno, co jste chtěli vědět o zákulisí boje o politický vliv v televizi, ale báli jste se zeptat.

Cena vstupenky: 54,- Kč
Křest knihy Marka Wollnera
  • Adresa:
    Národní 116
    Praha 1 110 00

Poklidný křest v knihkupectví knihy Reportér na odstřel spisovatele a předního investigativního novináře Marka Wollnera již proběhl. Nyní si vás dovolujeme pozvat do divadelního sálu legendárního pražského klubu Rock Café (Národní 20, Praha 1), kde v neděli 12. 5. 2024 od 19:00 hodin proběhne pro reportéra psaného na oprátce a jeho hosty hladivý mejdan.

I v Rock Café knihu pokřtí další její vzácní kmotři. Nebude chybět hudba v podání jazzové (neortodoxně dixielandové) kapely Aurora JaSBand či písničkáře s notebookem a satirikem, který si říká Quido MC. Samozřejmě nebude chybět ani autogramiáda.

Knihu bude možné si zakoupit na místě.

Kvůli omezené kapacitě sálu jsme se rozhodli pro stanovení symbolického vstupného 54,-, kterým si zajistíte místo na sezení.

"Místenku" si můžete zakoupit zde: https://goout.net/cs/krest-knihy-marka-wollnera/szpqxcx/