V pátek 17. května se navečer otevřou brány muzeí a galerií v Liberci, Jablonci nad Nisou a Vratislavicích a otevřené zůstanou až do 23 hodin. Proběhne oblíbená Muzejní noc! Kromě nočních prohlídek se návštěvníci mohou těšit na tradičně pestrý doprovodný program.

Cena vstupenky: zdarma Kč
Muzejní noc pod Ještědem - Muzeum skla a bižuterie
  • Adresa:
    U Muzea 398/4
    Jablonec nad Nisou 466 01

U nás se můžete těšit na odhalení nového výtvarného díla na fasádě Pelantova schodiště, na rodinné dílny i pohádky pro děti.

Muzejní noc pod Ještědem je součástí Festivalu muzejních nocí a volně navazuje na oslavy Mezinárodního dne muzeí, který se slaví po celém světě vždy 18. května.

Otevírací doba v rámci Muzejní noci pod Ještědem je od 18 do 23 hodin, doprovodný program končí ve 22 hodin. Vstup je zdarma.

Na akci Muzejní noc pod Ještědem spolupracují: Oblastní galerie Liberec, Severočeské muzeum v Liberci, Technické muzeum Liberec, Automuzeum Liberec, Rodný dům Ferdinanda Porscheho Vratislavice nad Nisou Nisa Factory Jablonec nad Nisou, Kultura Jablonec / Dům manželů Scheybalových, Městská galerie MY Jablonec nad Nisou, Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou.

Akce se koná za podpory Ministerstva kultury ČR, Libereckého kraje, statutárního města Jablonec nad Nisou a Nadace Preciosa.

Oslavte letošní muzejní výročí (120 let od založení) spolu s námi na Dětském dnu. Připravujeme otevření nových herních prvků v muzejním parku, křest muzejního skřítka i celodenní doprovodný program, o kterém Vás budeme postupně informovat. Těšíme se na Vás!

Akce se koná za podpory Ministerstva kultury ČR, Libereckého kraje, statutárního města Jablonec nad Nisou a Nadace Preciosa.