Úterní ateliér pro děti 10–13 let - Veletržní palác

27.2.2024 – 18.6.2024, 23:59

Nechte u nás vzdělávat své děti! Na pravidelných ateliérech v Národní galerii v přímém kontaktu s originály uměleckýchNa ateliéru jsou rozmanité výtvarné aktivity vždy inspirovány vystavenými originály uměleckých děl, s nimiž i s jejichž širším zasazením do výtvarné a uměnovědné problematiky se děti i mladí podrobně seznamují.  děl. 

Úterní ateliér pro děti 10–13 let - Veletržní palác
  • Adresa:
    Dukelských hrdinů 530/47,
    Praha 7, 170 00
Získávají tak zkušenosti v celé škále klasických (kresba, malba, grafika, sochařství, fotografie) i multimediálních technik s možností jejich přesahů, experimentů a volného kombinování a základní orientaci v oblasti vývoje a dějin umění. Omezená kapacita ateliéru zaručuje individuální přístup k dětem. Ateliér vede zkušená výtvarná lektorka Tereza Beranová v prostorách Veletržního paláce. 
Lektorka: MgA. Tereza Beranová je scénografka a kostýmní výtvarnice, která s Národní galerii Praha spolupracuje jako výtvarná lektorka ateliérů pro děti již více než patnáct let. Vytváří vzdělávací programy pro školy, umělecké kurzy a workshopy pro veřejnost. V rámci své vzdělávací činnosti se zaměřuje především na zprostředkování moderního a současného umění skrz hru a experiment v tvorbě. Vystudovala bakalářské studium na Katedře scénografie DAMU a magisterské studium na Katedře autorské tvorby a pedagogiky DAMU. 
 
Jak správně zapsat vaše dítě na Ateliér pro děti? 
  1. Pro zápis na Ateliér pro děti je nutné vytvořit rezervaci a uhradit účastnický poplatek.
  2. Přes tlačítko VSTUPENKY proveďte úhradu kurzu přes GoOut a poskytněte Souhlas s podmínkami Ateliérů pro děti a prohlášení zákonného zástupce.
  3. Vstupenka na kurz vám bude doručena na váš e-mail.
  4. Na základě přijaté platby za kurz zapíšeme vaše dítě na seznam účastníků.   
  5. Zhruba týden před zahájením kurzu vám pošleme praktické organizační informace.
 
Pro nové účastníky poskytujeme první / zkušební lekci ateliéru zdarma. 

Cena obsahuje předplatné 17 lekcí na Úterním ateliéru od 27. 2. 2024 do 18. 6. 2024.
 
Termíny, kdy se ateliér nebude konat: 25. 6. 2024

Cena: 2720 Kč / Cena obsahuje lektorské vedení, výtvarné materiály a pomůcky. / Doba trvání: vždy v úterky 15.15 ⁠–⁠ 17.15 hod. / Místo setkání: u pokladen ve Veletržním paláci / Předprodej vstupenek přes GoOut od 22. 1. 2024 do vyprodání kapacity.