Zažijte město jinak ve Sladovně Písek - JÁ město

Chcete zažít město jinak? Jedno takové na vás čeká v největším výstavním sále Sladovny. Vstupte s námi do města mnoha perspektiv, skrytých významů i výzev k objevování.

Cena vstupenky: 100 Kč
Zažijte město jinak ve Sladovně Písek - JÁ město
  • Adresa:
    Velké náměstí 113,
    Písek, 397 01

Nemusíte cestovat prstem po mapě ani objíždět turistické cíle, abyste zakusili radost z objevování nových souvislostí.  město vás zve prožít několik rozličných příběhů a čeká i na ten váš. Může se zdát být jedinečným a osobitým stejně jako každý z nás.

A třeba vás budou napadat otázky: Čím je pro mě město? Jaký má město smysl? Co město potřebuje? Kde je mé místo ve městě? Co dělat proto, aby mé město bylo lepším místem pro život?

Při hledání odpovědí zde dozajista odhalíte stopy, které ve městě otiskli ti, kteří jím prošli před vámi. Výstava  město vznikla společnou prací tvůrců výstavy Šestý smysl města, návštěvníků Laboratoře smyslu města a týmu Sladovny

Co můžete v  město zažít?

Můžete zabloudit, pohoupat se, odpočívat, tančit, žasnout, nechat se unést, budovat i bořit, přetvářet, vystoupat a shlížet, pátrat, porovnávat a srovnávat, čerpat informace, přemítat anebo si pohrát… A můžete se i najít.