Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST v největším zábavním parku Šikland

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje další skvělé interprety a program. Nově se můžete těšit na nestárnoucí kapelu Divokej Bill a excentrického Kapitána Demo. Dvoudenní akce pro všechny, kteří milují nejrozmanitější zážitky a letní zábavu, se uskuteční 12. a 13. července 2024 v největším zábavním parku Šikland na Vysočině. Ohřejte se v lednu s myšlenkou na léto – dopřejte si jedinečný festivalový zážitek a využijte levnější ceny vstupenek, které lze pořídit také jako skvělý dárek pro kohokoli z rodiny. Akční nabídka vstupenek trvá do konce ledna!

Cena vstupenky: dospělí za 699 Kč, děti (výška 100–150 cm) za 250 Kč a rodinné vstupenky (2 dospělí + 2 děti) za 1648 Kč Kč
Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST v největším zábavním parku Šikland
  • Adresa:
    Zvole 49,
    Zvole nad Pernštejnem 592 56

Kromě výše zmíněných nových interpretů Divokej Bill a Kapitán Demo čeká na návštěvníky plejáda českých hudební hvězd – Eva Burešová, Pokáč, Slza, O5 a Radeček, Tereza Balonová, Olga Lounová, Lunetic, Holki, Míša Růžičková, BibiBum, Maxim Turbulenc, Jana Rychterová, Diskotéka Baby Jagy, Zlobidla s. r. o., Divadlo Láry Fáry a další zábava. Festival je navíc unikátní možností setkat se s oblíbenými herci ze seriálů televize Prima, s vlajkovým seriálem ZOO v čele. Na dvou hudebních pódiích vás budou provázet osvědčení moderátoři – Eva Decastelo a Josef Mádle spolu s Michaelou Tomešovou a Vendulou Fialovou, která je hlasem nejposlouchanějšího nadregionálního rádia – Radia Kiss.

Po celou dobu festivalu nechybí bohatý doprovodný program plný zábavy pro malé i velké v zooparku, aquaparku, westernovém městečku nebo v unikátní Blue Style relax zóně. Jedinečný festivalový zážitek přináší agentura SOLOOTIONS ve spolupráci s Radiem Kiss, cestovní kanceláří Blue Style a zábavním parkem Šikland.

Využijte výhodnou nabídku, která platí jen do konce ledna. Užijte si dva dny plné zábavy za bezkonkurenční ceny festivalového vstupného: dospělí za 699 Kč, děti (výška 100–150 cm) za 250 Kč a rodinné vstupenky (2 dospělí + 2 děti) za 1648 Kč. Všechny vstupenky platí na celou dobu festivalu a děti do 100 cm mají vstup zdarma.

Festival tradičně nabízí obrovské množství zábavy. V rozsáhlé dětské zóně pod hlavičkou značky Nickelodeon se malí i velcí návštěvníci mohou těšit na různé skákací hrady s tematikou z oblíbených dětských animovaných pořadů. Chybět nebude velkolepý podmořský svět SpongeBoba a jeho přátel nebo skákací hrad s tematikou Tlapkové patroly. Děti budou mít šanci se potkat a vyfotit s maskoty z oblíbených dětských pořadů Tlapková patrola a SpongeBob. V dětské zóně se bude také hojně soutěžit.

Teenageři si v gaming zóně užijí své oblíbené hry a budou mít možnost vyzkoušet novinky nejen ze světa virtuální reality. Pro dámy je připraveno příjemné zázemí beauty a wellness zóny, kde se mohou nechat hýčkat, líčit a pečovat o sebe. Odpočinek, relaxaci a odreagování slibuje jedinečná Blue Style relax zóna, kde se navíc bude soutěžit o dovolenou snů. Po oba večery se v letním MAX KINĚ budou promítat filmové novinky. Nebudou chybět ani autogramiády osobností televize Prima a herců z oblíbených seriálů, stejně jako řada dalších zážitků.

Podrobný line-up brzy zveřejníme. Aktuální informace na http://bluestyleprimafest.cz. BLUE STYLE PRIMA FEST miluje léto, zábavu a rodinnou pohodu. Vstupenky na ticketstream.cz.