Laborexpo 2024 - PVA expo Letňany

5.6.2024 – 6.6.2024, 23:59

11. ročník veletrhu analytické, měřicí a laboratorní techniky.

Laborexpo 2024 - PVA expo Letňany
  • Adresa:
    Beranových 667 667
    Praha 9 199 00

LABOREXPO – XI. ročník veletrhu analytické, měřicí a laboratorní techniky

PROCESEXPO – I. ročník veletrhu procesní analytiky

Na jednom místě, na dva dny a pouze jednou za dva roky zde najdete široký sortiment přístrojů a vybavení pro laboratorní a procesní analýzy.

LABOREXPO je největší domácí událost zaměřená na oblast analytické, přístrojové a měřicí techniky a vybavení laboratoří. Nabídne vše od spotřebního materiálu až po nábytek. Na jednom místě zde najdete kompletní přehled o sortimentu produktů od nejvýznamnějších domácích i zahraničních dodavatelů. Uvidíte zde řadu novinek právě uváděných na trh, inovací a trendů v laboratorní technice nebo automatizaci laboratorních postupů.

PROCESEXPO je zcela nový veletrh zaměřený na oblast analytické techniky pro on-line analýzu a monitoring procesů. Nabídne široký sortiment produktů nejvýznamnějších domácích i zahraničních výrobců průmyslových analyzátorů a senzorů pro procesní analýzu plynů, kapalin a sypkých látek. Veletrh můžete navštívit s kolegy z provozních laboratoří a společně najít to nejlepší řešení i dodavatele pro vaše výrobní procesy a jejich optimální nastavení.

VOLNÉ VSTUPNÉ A REGISTRACE

Návštěva veletrhu i účast na veškerém jeho doprovodném programu je bezplatná.

Vyžadována je registrace předem nebo na místě po příchodu na veletrh. Díky ní získáte veletržní katalog, voucher na sponzorovanou kávu/minerální vodu od fy METROHM ČR a automaticky se zúčastníte slosování o dárky od vystavovatelů.

... a při registraci předem navíc také volnou vstupenku zaslanou obratem na Váš e-mail a rychlejší odbavení po příchodu na veletrh.

Registrační formulář bude dostupný začátkem roku 2024.