Přehrady FEST 2024 odstartuje na Vranově. Známe termín i hlavní hvězdy!

LIMITOVANÁ EDICE I PRVNÍ VLNA VSTUPENEK JE VYPRODANÁ. Přehrady vstupují do druhé cenové kategorie a pořadatelé upozorňují, že každá další vlna bude dražší. Naplánuj si srpnový víkend na PŘEHRADY FESTU VČAS!

Cena vstupenky: 790-1090 Kč
Přehrady FEST 2024 odstartuje na Vranově. Známe termín i hlavní hvězdy!
  • Adresa:
    Vranov nad Dyjí, 671 03

Ačkoliv to není zase tak dávno, co dozněly poslední tóny kapel na pláži vranovské přehrady, program dalšího, již sedmého, ročníku populárních rodinných festivalů se už chystá. A jedno je jisté – rok 2024 bude znovu pořádně našlapaný. K břehům známé vodní nádrže na řece Dyji totiž přiveze 2. a 3. srpna své největší hity DIVOKEJ BILL, vystoupí stálice festivalu JELEN a dále uvidíte kapely UDG, POLETÍME? nebo POKÁČE a SOFIANA MEDJMEDJE.

Sedmý ročník Přehrady FESTu na svém turné opět nevynechá ani Vranovskou pláž, kde svou srpnovou spanilou jízdu odstartuje. Areál tamního kempu hostí tuto akci už od počátku a znovu se bude otřásat v základech. Pořadatelé doufají nejen v přízeň fanoušků, ale také počasí.

„Letošní Přehrady na Vranově byly extrémní. Vranovští návštěvníci dokázali i přesto, že se nám vylilo nebe na hlavu, že je nic nezastaví, rozpumpovali celý Vranov a vytvořili nejlepší atmosféru. Lidé nám píšou s díky za skvělou akci, a to je pro nás ta největší odměna. Není na co čekat, program známe a pouštíme do oběhu vstupenky v duchu hesla „čím dřív, tím levněji”,” říká jeden z pořadatelů Jaroslav Šafarik.

Bohatý doprovodný program pro celé rodiny s maskoty Pigym a Lili je už tradiční součástí Přehrady FESTu, a bude tomu tak v i roce 2024. Na Vranovské pláži bude návštěvníky čekat vyžití jak na souši, tak ve vodě. K dispozici je lanový park, paintball, bumperball, vodní fotbal, aquazorbing, vodní skluzavka, půjčovna koloběžek, kol, elektrokol, oblíbených paddleboardů, kajaků, šlapadel, a dokonce také elektrolodí! Dobrodružnější duše se mohou plavit i na jachtě s instruktorem. Připraveny budou i stánky či relaxační zóny partnerů festivalu.

Doporučujeme si včas rezervovat ubytování přímo v kempu, ať máte celý festival na dosah ruky.  Sledujte náš web i sítě, ať vám nic neuplave!

Předprodej vstupenek: https://xticket.cz/turne/31-prehrady-fest

Více na www.prehradyfest.cz
FB: @prehradyfest
IG: @prehrady_fest