Muzikálový showcase - Hudební divadlo Karlín

Vstup na Malou scénu je otevřen 30 minut před začátkem představení.

Muzikálový showcase - Hudební divadlo Karlín
  • Adresa:
    Křižíkova 283/10,
    Praha 8, 186 00

Hudební divadlo Karlín představuje novou muzikálovou koncertní řadu. Třikrát za sezónu vystoupí na Malé scéně mladé talenty české hudebně divadelní scény. Každý Muzikálový showcase je jedinečný jak svým programem, tak interprety. Za doprovodu sedmičlenné živé kapely zazní písně z českých i zahraničních muzikálů, včetně nejnovějších autorských počinů mladých tuzemských skladatelů a textařů. Přijďte podpořit generaci umělců, kterou v blízké budoucnosti nepochybně hojně uvidíte a uslyšíte na předních českých muzikálových scénách!

Muzikálový showcase #3 (19. 1. 2024)

Viktor Aaron / Lenka Stejskalová / Jiří Šup

Viktor Aaron v současnosti září jako Mefistofeles v původním českém muzikálu Doktor Faust. Zároveň vystupuje v nové plzeňské inscenaci legendárního muzikálu Jesus Christ Superstar a také se připravuje na premiéru v obsazení nových pražských Bídníků.

Lenka Stejskalová je novou nadějí mezzosopránových muzikálových rolí na české divadelní scéně. Jejím aktuálním nejvýraznějším počinem je role Markétky v muzikálu Doktor Faust, ale mimo jiné pravidelně zpívá i v off-stage sboru Hudebního divadla Karlín, například v muzikálu Rebelové.

Jiří Šup je absolventem muzikálového herectví na brněnské JAMU. Pravidelně vystupuje na prknech Divadla J. K. Tyla v Plzni, například v inscenacích muzikálů Billy Elliot a Jesus Christ Superstar. Diváci jej ale mohou znát i z pražské divadelní scény, kde se objevuje v muzikálech Doktor FaustZpívání v dešti a Zapomeňte na Shakespeara!

Termíny