9. ročník festivalového půlmaratonu Monet+ Zlín 2024

2.6.2024, 10:00 – 18:30

Festivalový půlmaraton je největší běžecká akce ve Zlínském kraji, která stala již tradiční součástí doprovodného programu Zlín Film Festivalu.

Cena vstupenky: 699 - 1299 Kč

Unikátní městský závod v kulisách filmového festivalu slibuje již tradičně zajímavou trať hlavními zlínskými dominantami jako jsou tovární areál, 21. budova nebo třeba čtvrti s baťovskými domky. Běžcům nabídne v neděli 2. června příležitost vychutnat si atmosféru závodu v atraktivních zlínských lokalitách s jedinečnou baťovskou architekturou.

Festivalový půlmaraton startuje v 10:00 hodin u Kongresového centra Zlín a běžci se vydají opět na tratě půlmaratonu nebo čtvrtmaratonu, které absolvují jednotlivě nebo jako účastníci štafet. Novinkou proti předchozímu ročníku je kromě čtyřčlenné štafety i štafeta dvojic, do níž se mohou přihlásit dvě ženy, dva muži nebo smíšený pár běžců.

Cena startovného je do 2. února 699 Kč na osobu. Od 3. února se zvýší na 999 Kč, od 13. dubna potom na částku 1299 Kč za osobu.

V rámci registrace získávají běžci také řadu atraktivních benefitů jako například vstupenky na filmové projekce nebo občerstvení během závodu. V případě zájmu si mají možnost závodníci dokoupit i originální ročníkové funkční triko.

Více na www.zlinskypulmaraton.cz