Marathon Expo 2024 na Výstavišti

2.5.2024, 12:00 – 4.5.2024, 20:00

Veletrh Marathon Expo se po roce opět vrací k nám na Výstaviště! Srdečně zveme nejen běžecké nadšence, ale i všechny vyznavače aktivního životního stylu a sportovně naladěné návštěvníky. Marathon Expo je veletrh sportovního vybavení, potřeb a výživy, který je spojen s Prague International Marathon 2024. 

Marathon Expo 2024 na Výstavišti
  • Adresa:
    Areál Výstaviště 67,
    Praha 7, 170 00

Přijďte se seznámit s novinkami v oblasti běžeckého vybavení a doplňků, zdravé stravy, prevence i regenerace. Prohlédnete, vyzkoušíte, ochutnáte.

Pro běžce, jež se v neděli 5. května postaví na start pražského maratonu, je Expo místem vyzvednutí startovních balíčků.

Maratonský víkend na Výstavišti si užijí i ti nejmenší. V sobotu 4. května je připraven závod dm rodinná míle, který je ideální pro celou rodinu. Trasu na jednu míli totiž zvládnou i úplní začátečníci, dospělí, děti s rodiči i bez nebo prarodiče s vnoučaty. A pro ty nejmenší bude navazovat dm bambini run. Běh je zcela zdarma a každý účastník získá tričko, startovní číslo a čokoládovou medaili v cíli.

Co s sebou
K vyzvednutí startovního čísla si připrav doklad s fotografií a přiřazené startovní číslo. To nalezneš v aplikaci RunCzech a rovněž v profilu Runners ID. Startovní číslo ti bude přiřazeno přibližně dva týdny před závodem.
Vyzvednout startovní číslo můžeš osobně, případně pověřit jinou osobu úředně ověřenou plnou mocí, nebo udělit pověření k vyzvednutí jiné osobě online prostřednictvím Runners ID. Pověřit jinou osobu vyzvednutím tvého startovní čísla online bude možné až do 4. 5. 2024.