Kryštof Kempy se vrací! V létě 2024 uzavře svoji desetiletou historii oblíbená fanouškovská akce, která přepsala tehdejší principy festivalové kultury. Než ale zazní poslední výstřel, užijte si se Sedmi statečnými a jejich hosty dny i noci společné zábavy a radosti!

Kryštof Kemp 2024 - Strážnice
  • Adresa:
    Zámek
    Strážnice 696 62
Osedlejte koně, připravte si klobouky, indiánské čelenky, tomahavky, revolvery, luky a šípy a vyrazte si s námi užít poslední kempovou jízdu.
 
www.krystofkemp.cz | předprodej vstupenek od 1.10. 2023
 
Kromě koncertu Sedmi statečných Kryštof, kteří s vámi stráví celý den (a možná i noc:)), se můžete těšit na doprovodný program v trampské osadě i indiánské vesnici pro všechny generace. Mezi dalšími hudebními hosty se objeví oblíbená jména z uplynulých ročníku a jedno nové. Nebudou chybět aktivity každého ze statečných, fotbalová přestřelka, saloon, střelnice, karetní herna s novou Kryštof hitovkou a samozřejmě táboráková after party.
 
Opět bude možnost ubytovat se den předem ve stanovém městečku od 16:00 až do nedělního poledne. Brány Amfiteátru se otevřou v sobotu 10:30, šerif Richardson odpálí celodenní (a celonoční:)) program v pravé poledne.
 
Těšíme se na vás a na další společné úžasné zážitky! V této desetileté podobě naposled. O to více si to s vámi užije našich Sedm statečných.
Sheriff Richardson
Lucky Nik
Kuba the Kid
Limononádový Joe Nikos
Jesse Nikos James
Evžen Buffalo Bill
Ondra Old Beerhand