Ve stínu Romea a Julie - Divadlo v Dlouhé

9.4.2024, 17:00 – 18:30

Doprovodný program k inscenaci Romeo, Julie a tma.

Ve stínu Romea a Julie - Divadlo v Dlouhé
  • Adresa:
    Dlouhá 39
    Praha 1 110 00

Tvořivá dílna vyhledává motivy inscenace v kontextu dnešní doby. Účastnící se budou samostatně i ve dvojicích zabývat příběhem mladého párů, který v určité fázi vztahu narazí na problém - jinakost. Interaktivní forma deníkových zápisů a metody dramatické výchovy umožní hlubší pochopení postav. V závěru dílny budou účastníci pomocí jednoduchých divadelních prostředků vyjadřovat různé názorové postoje.
Dílna vede k přemýšlení o tématech, která obsahuje Otčenáškova novela Romeo, Julie a tma, má přiblížit příběh Pavla a Ester i dnešnímu mladému člověku a povzbudit v něm přemýšlení o aktuálnosti díla.

Zakoupením vstupenky na program získáte slevový kupon 100 Kč na nákup vstupenky na jakékoliv představení Romeo, Julie a tma v sezoně 2022/23.

Uplatnění slevového kódu:
Při nákupu e-vstupenek v košíku klikněte na "Vyberte slevu", zadejte slevový kód, který bude uveden na vstupence na doprovodný program a potvrďte znakem "+". Sleva vám bude odečtena z ceny vstupenky. slevu můžete uplatnit i v pokladně divadla po předložení vstupenky se slevovým kódem.

Michaela Čermáková, Kateřina Studená