Food festival

13.7.2019, 9:00 – 14.7.2019, 20:00

Víkend 13. a 14. července bude patřit květinám a gastronomickým zážitkům pod taktovkou Markéty Hrubešové a floristky Kláry Franc Vavříkové. Po celý víkend návštěvníci ochutnají širokou nabídku specialit, chybět nebudou výtečné burgery, pizza v kornoutu i netradiční rolovaná zmrzlina a mnoho dalšího. Příjďte si užít letní pohodu do rozkvetlé zahrady!

Léto je obdobím oblíbených food festivalů a kulinářských akcí. Trojská botanická zahrada tentokrát připravila dvě akce, které propojí prostředí rozkvetlé zahrady s gastronomickými zážitky. Návštěvníci mohou využít travnatých ploch v Ornamentální zahradě k uspořádání pikniku s přáteli, užít si chladivý stín stromů, nebo posedět se sklenkou vína na vinici sv. Kláry  a obdivovat výhled na krásy Prahy.

Po celý víkend budou moci návštěvníci ochutnat širokou nabídku specialit, chybět nebudou mexické či vietnamské speciality i netradiční rolovaná zmrzlina. Vyzkoušet bude možné i extrémní kuchyni Brouk  na talíři. Představí se rovněž Kafe Mělník i Minipivovar Němý Medvěd, které jsou uvedeny v nové knize Lukáše Hejlíka Gastromapa 365. 

Více se dozvíte na www.botanicka.cz