Pan polštář - Činoherní klub

21.8.2017, 19:30 – 21:30

Záznam inscenace, která měla v Činoherním klubu premiéru v roce 2005 a stala se hojně vyhledávanou jak širokou veřejností, tak divadelní kritikou.

Pan polštář - Činoherní klub
  • Adresa:
    Ve Smečkách 26
    Praha 1 11000

Autor krutých a krvavých pohádek Katurian K. Katurian je v této hře podroben krutému policejnímu výslechu, jeho bratr Michal je podroben krutému svrbění zadku, oba dohromady jsou podrobeni drsnému setkání pohádek s realitou a nutnosti pátrat po tom, co je, a jestli vůbec existuje, šťastný život. Vstup volný!

V rámci přehlídky ČINOHERNÍ LÉTO se v Činoherním klubu setkáte s tvorbou mladých posluchačů různých kateder pražské DAMU, koncerty, zajímavýmih profesionálními divadelními počiny uplynulé sezony a v neposlední řadě s mezinárodním workshopem „Commedia dell’arte", maska, tělo, herec, který pořádáme ve spolupráci s česko-italskou společností Dante Alighieri. Další zajímavou složkou programu je vzpomínková část, která je věnovaná záznamům ikonických inscenací Činoherního klubu, jako jsou Hráči, Revizor, Tři v tom a nezapomenutelná inscenace Pan Polštář.