Czech Design Week Jaro 2017

8.5.2017, 11:00 – 14.5.2017, 22:00

Celkem pět pater DUP 36 na Národní třídě v Praze bude od 8. do 14. května 2017 patřit prodejní výstavě českých i zahraničních designérů. Po úspěšném listopadovém Czech Design Weeku v Kafkově domě v Praze se nyní festival designu představí v nových prostorách.

Cena vstupenky: 0, 70, 150 Kč

„Letošním rokem startujeme partnerství a spolupráci hned se třemi prestižními design weeky, Jsou to Varese Design Week (Itálie), London Design Fair (UK) a Saudi Design Week (Saudská Arábie). Všechny tyto festivaly postupně přivítají na své půdě české designéry, a naopak my jejich. Z listopadového CZDW nás bude reprezentovat výherce Objevu roku – 440Audio se svými gramofony, dále to bude Tonak a jejich klobouky a značka Kozak se svými koženými doplňky,“ doplnil Lukáš Pipek, ředitel festivalu.

Bohatému doprovodnému programu budou dominovat designová fóra, módní přehlídky např. v podáni Wolfgang store vyznačující se sofistikovanou jednoduchostí a čistotou nebo  pánské kolekce Michala Marka a Vladimíra Staňka. Těšit se můžete na instalaci interaktivní sochy Mickeyphon inspirovanou Mickey Mousem Walta Disneyho umístěnou v tematickém kreativním prostoru vytvořeném Davidem Kurňavkou.

Socha se pohybuje a reaguje v závislosti na zvucích ve svém okolí, sampluje je a vytváří z nich rytmické sekvence. Vybrali jsme pro vás přes 90 vystavujících designérů.

Další vlna potvrzených vystavujících

-Ručně vyrábené brýle ZEW
-V naší zemi navržené a upletené Live Sweaters ze 100% merino vlny
-Originální šperky od Elišky Novákové Things by E.
-Nápadité a zábavné ponožky we are ferdinand
-Rodinná firma vysoce kvalitní a přesto dostupný nábytek, to je Aman original
-Originální nábytek OBLE
-David Černý je umělec hravě pracující se sklem

http://czechdesignweek.cz/