Fyzické a taneční divadlo pro všechny věkové kategorie - podzim 2016 - Divadlo Archa

24.1.2017, 18:30 – 21:00

Náš ateliér nabízí úvod do fyzického a tanečního divadla. Kurz je určen všem věkovým kategoriím, začínajícím tanečníkům a všem, kdo se zabývají nebo chtějí zabývat tancem.
Tereza, Veronika a Andrea

Fyzické a taneční divadlo pro všechny věkové kategorie - podzim 2016 - Divadlo Archa
  • Adresa:
    Na Poříčí 1047/26
    Praha 1 11000

Kurzy pro veřejnost v profesionálním zázemí divadla a za výhodné ceny!

Tereza Ondrová a Veronika Knytlová (VerTeDance)
Tereza Ondrová je absolventkou pražské AMU, obor taneční pedagogika. Veronika Knytlová je absolventkou UK, obor primární pedagogika. Obě jsou profesionální choreografky a interpretky. Spolu se světelným designerem Pavlem Kotlíkem založily taneční seskupení VerTeDance a od roku 2003 uvádějí své společné projekty jak u nás, tak v zahraničí. V roce 2005 VerTeDance získali Cenu Sazky za „objev v tanci“. V rámci rezidentury v Archa.lab vytvořily úspěšné inscenace Emigrantes (2010) a Simulante Bande (2012), které získalo Cenu Divadelních novin a Cenu diváků na festivalu Česká taneční platforma. Jejich inscenace Korekce v režii Jiřího Havelky úspěšně cestuje po festivalech na celém světě.

Andrea Opavská
Vystudovala Filozofickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci obor filozofie a historie a následně také Hudební a taneční fakultu AMU v Praze obor pedagogika tance. V roce 2015 dokončila na HAMU doktorské studium a získala titul PhD. Na katedře tance HAMU působí jako interní pedagog současného tance a externě vyučuje jevištní pohyb na KALD DAMU. Úzce spolupracuje především s choreografkou Lenkou Vagnerovou, je členem tanečního souboru Lenka Vagnerová & Company, ale jako interpret se představila i v choreografiích souborů VerTeDance, ME-SA, NANOHACH, DOT504 a dalších. Byla nominována na cenu Thálie a na České taneční platformě 2014 získala titul Tanečnice roku.

Všechny ateliéry probíhají ve Studiu Divadla Archa: Zlatnická 8, Praha 1
První hodina všech ateliérů je zdarma.
Všechny ateliéry jsou završeny veřejnou prezentací v Divadle Archa.

Přihlášky: přihlásit se můžete vyplněním kontaktních údajů a zaplacením kurzovného níže na této stránce nebo na tomto odkazu:

https://goout.net/cs/jine-akce/fyzicke-a-tanecni-divadlo-pro-vsechny-vekove-kategorie/ljimb/?ref=fbarcha.cz#%22T%22:%2218.10.2016_10:00%22

Na stránce vyberte vpravo nahoře ikonu "Koupit vstupenky". V nabídce "Kategorie vstupenek" vyberte kurzovné (pro 1 dítě / pro 2 děti / pro 3 děti). Ve formuláři uveďte prosím, také jméno dítěte/dětí a do poznámky věk.

Kontakt: Jana Svobodová, umělecká vedoucí Archa.lab, [email protected]