Kino Vatra uvede v jeden den hned dvě předpremiéry valašského filmu DĚDA

29.5.2016, 16:00 – 21:00

Celovečerní rodinný film DĚDA o Valašsku míří do kin. Pro velký zájem proběhne vsetínská předpremiéra s tvůrci, která je plánována na neděli 29. května 2016 v kině Vatra, hned DVAKRÁT, a to od 16.00 a 19.30 hodin!

Příběh vás provede historií, zvyklostmi, řemesly, nářečím, přírodou a událostmi současného i dobového Valašska. Součástí vsetínské předpremiéry bude také beseda s jeho tvůrci a představitelem hlavní role dědy, kterou ztvárnil František Segrado!

Film vznikal v různých částech Valašska. Filmaři se celkem zaměřili na deset témat. Dožínky, podzim na Valašsku, Vánoce a advent, šmigrúst a další. V hlavní roli dědy se představí František Segrado a další známé herecké osobnosti – Petra Hřebíčková, David Suchařípa, Bolek Polívka, Kristýna Frejová a Petr Čtvrtníček.

Vydejte se sledovat velké prázdninové dobrodružství sourozenců Frantíka a Aničky z Prahy, kteří přijíždějí za svým dědečkem na Valašsko! To vše s dědovi vlastním humorem, koloritem svérázných domorodců, napětím dramatických momentů i překvapivých rozuzlení.

Předprodej vstupenek bude zahájen v pondělí 18. dubna od 13.00 hodin na pokladně kina Vatra! Rezervace vstupenek na předpremiérové projekce filmu Děda nejsou možné.

Více o filmu:
www.filmdeda.cz