J.J.Jazzmen Reduta Jazz Club

30.6.2016, 21:30 – 23:59

Mezinárodně uznávaný band, který měl tu čest zastupovat český jazz na prestižním New Orleans Jazz & Heritage Festival ve Spojených státech a vystupovat s bývalým spoluhráčem Louise Armstronga Joem Muranyim! Excelentní tradiční jazz.

Cena vstupenky: 300 Kč

J.J.Jazzmen vystupovali už úspěšně na mnoha místech po celém světě, např.: v Čechách, Německu, Dánsku, USA, Anglii, Francii, Švýcarsku, Itálii, na Mittelmer Jazz Cruise… V březnu a v červnu r. 2000 vystupoval v Praze a Berlíně s J.J.Jazzmen vzácný host, bývalý Armstrongův spoluhráč, člen jeho "All Stars", klarinetista Joe Muranyi. V následujícím roce se skupině J.J.Jazzmenn dostalo té cti, že byla pozvána přímo do "kolébky" jazzu a rodiště Louise Armstronga na slavný "New Orleans Jazz & Heritage Festival", kde vystoupila 3. 5. 2001.

Martina Bártová je mladá a velmi talentovaná zpěvačka, která disponuje velkým hlasovým fondem, pěveckou technikou, výborným jazzovým cítěním a improvizační invencí. Vystudovala Hudební gymnázium Jana Nerudy v Praze v oboru lesní roh a zpěv, Státní konzervatoř v Praze a nyní studuje ještě na Universität der Künste - Jazz Institut Berlin (u Prof. Judy Niemack a Prof. David Friedman). Mimo J.J.Jazzmem spolupracuje ještě s Orchestrem Felixe Slováčka, nebo ztvárnila hlavní ženskou roli "Lady Marianne" v úspěšném muzikálu "Robin Hood"... Vystupovala už také na mnoha festivalech a v klubech po celé Evropě.

Jiří Masáček - trubka
Josef Pospíšil- trombon a zpěv
Zdeněk Kalhous - piano
Jan Greifoner - basa
Miloš Kejř - bicí
Martina Bárta - zpěv, příležitostný host