Šílená 80. léta se vrátí do Zatoru! Energylandia připravuje II. ročník festivalu 80’s Superstars!

10. srpen 2016, 1:00
Šílená 80. léta se vrátí do Zatoru! Energylandia připravuje II. ročník festivalu 80’s Superstars!

Zábavný park Energylandia připravuje II. Ročník největšího hudebního festivalu v Polsku s opravdivými hvězdami 80-tých let! V sobotu 13. srpna by měli milovníci tanečních hitů rozhodně navštívit toto místo! Na jedné scéně ten den budou účinkovat kromě jiných: SANDRA, SABRINA, GAZEBO, FANCY, JOY, SILENT CIRCLE!

I. ročník události, na které vystupovali: Alphaville, Bad Boys Blue, Boney M, Savage, Francisco Napoli, Limahl a Fancy vyvolal úsměv na tisících obličejích hostů, kteří ten den navštívili Energylandii!

Musíme se zmínit, že koupě vstupenky na 80’s Superstars Festival je současně vstupenkou do parku v okamžiku zahájení festivalu. Bude možné využít téměř 60 vynikajících atrakcí na světové úrovni, včetně největších Roller Coasterů v této části Evropy! Osoby, které mají zájem o vstupenky VIP budou mít více možností, včetně kromě jiného vstupu do Parku už od momentu otevření, během trvání koncertů speciálně oddělenou zónu VIP s cateringem a barem v ceně a dalšími dodatky. Je možné je zakoupit za 400 złotých. Vstupenky lze koupit elektronicky pomocí strany: www.festival.energylandia.pl a v pokladnách Parku.

Celou dobu trvá předprodej vstupenek na každý festival pomocí bileterie www.bilety.energylandia.pl/80! Cena vstupenek v I. kole je jen 49 złotých! Avšak zdůrazňujeme, že počet vstupenek za tuto cenu je omezen! Radíme proto spěchat a rychle koupit. Ceny vstupenek v dalších kolech budou ve výši: 69 zł, 89 zł, 109 zł, 129 zł, a v den konání koncertu to bude už 149 zł.