Galerie Harfa je největším obchodním a administrativním centrem v Praze

5. prosinec 2023, 13:37
Galerie Harfa je největším obchodním a administrativním centrem v Praze

Galerie Harfa se nachází v těsném sousedství O2 areny v pražských Vysočanech.

Nákupní centrum Galerie Harfa

Galerie Harfa je nákupním centrem, kde si můžete v klidu nakoupit různorodý sortiment, posedět v příjemných restauracích a kavárnách, užít si zábavu v multikině a v neposlední řadě jedinečné zážitky v zábavných zařízených v bezprostřední blízkosti centra. Návštěvníky také láká řadou kulturních a zábavních akcí, které nákupní centrum pořádá pro jednotlivce i rodiny s dětmi.

Obchody

Na třech podlažích nabízí 160 obchodů. Galerie Harfa je obchodním centrem, které svým zákazníkům nabízí prostor pro realizaci nákupů v obchodech světových značek. Jistě zde najdete svůj oblíbený obchod, ale třeba i nějaký úplně nový, pro vás neznámý.

Gastronomie

Najíst se zde můžete ve stylových restaurací, gurmánských bistrech nebo oblíbených fastfoodech. Najděte si čas na kávu a navštivte jednu z útulných kaváren.

Unikátní terasa

Zvláštní atrakcí centra je terasová střešní zahrada přístupná z restaurací a food courtu, která nabízí velké dětské hřiště, ledové kluziště, zábavní vodní prvky a multimediální atrakce. Na unikátní střeše naleznete také DinoPark.

Zimní terasa

Na Terasách Harfa to bude žít i v zimě. Pod otevřeným nebem si zde v čase vánočním užijete tu pravou vánoční atmosféru. Okouzlí vás nádherná vánoční výzdoba, nadchne bohatý program s hvězdami Disney pohádek a filmů, promítání pohádek na velkoplošné obrazovce. Kdo by nemiloval nádherné pohádky a napínavé příběhy od legendárního studia Walta Disneyho? Snad každý zná pohádky jako Příběh hraček, Ledové království, Hledá se Nemo nebo Lví král. Přijďte na jedno z promítání na velkoplošné obrazovce a nalaďte se na vánoční pohodu.

Stánky s občerstvením

Zastavte se s rodinou nebo partou přátel na oblíbený drink a něco na zub. Na Terasách Harfa si vychutnáte všechny oblíbené klasiky, které vás naladí na vánoční pohodu. Krásně vás zahřeje voňavý svařák, punč, grog, čaj nebo třeba BOMBARDINO espresso. Dětem dodá energii do dalších her lahodná horká čokoláda. Posedět můžete u čepovaného piva, vaječného likéru a nealko drinků. Pokud máte chuť na nějakou dobrotu, zastavte se na grilovanou klobásu, párek v rohlíku, panini, sekanou v housce či plněnou pitu. Jestli jste spíš na sladké, zkuste trdelník a baklavu. Každý si tu najde to své.

Ledové kluziště

Přijďte si s rodinou nebo kamarády zabruslit na ledové kluziště na střeše. Užijte si s dětmi nebo přáteli kouzlo veřejného bruslení na střeše Harfy. Pod otevřeným nebem si zabruslíte každý den. Brusle si můžete každý den zapůjčit přímo na místě.

DinoPark

DinoPark je oblíbeným místem pro všechny odvážné a zvídavé návštěvníky. Můžete se zde vydat na dobrodružnou cestu do druhohor mezi statické i robotnické modely dinosaurů v životních velikostech s množstvím dětských atrakcí a naučných stezek.

Letní scéna Harfa

Letní scéna na střeše obchodního centra Galerie Harfa je originálním místem, kam si v létě můžete zajít pro kulturní zážitky v podobě divadelních představení, koncertů a pohádek pro děti. I kdyby zrovna nepřálo počasí, program se určitě nezruší, pouze se přesune do nedalekého Kulturního domu Gong. Kulturu pod širým nebem tu můžete nasávat od července až do září.

Obchodní centrum Galerie Harfa je dobře dostupné MHD a součástí jsou i rozsáhlé podzemní garáže.

Nákupní centrum Galerie Harfa

adresa: Českomoravská 2420/15a, 190 00 Praha 9
telefon: +420 266 055 601
e-mail: [email protected]

www.galerieharfa.cz

30.4.2024, 15:00 – 17:00
Jana Hammond vystudovala Filozofickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci a odjela na roční stáž do Austrálie, kde nakonec zůstala deset... více
2.5.2024, 14:00 – 16:00
Nechte si zdarma poradit od vizážistky Zuzany Petrákové. Je Vám k dispozici každý čtvrtek od 14 a do 16 hodin po předchozím objednání. více