Jarní koncert JK Bandu

20.4.2018, 19:00 – 21:00

Jarní koncert JK Bandu – Pocta hudebním velikánům – swingový, jazzový a taneční orchestr JK Band Pardubice připravil na svůj tradiční jarní koncert program věnovaný významným osobnostem české a světové populární hudby, jejichž kulatá výročí od narození si v letošním roce připomínáme. 

Jarní koncert JK Bandu

Mezi ně patří geniální skladatel a pianista George Gershwin (120 let), skladatel Irving Berlin (130 let), dirigent, pianista a skladatel Leonard Bernstein (100 let), český král swingu Karel Hála (85 let) a kapelník Karel Krautgartner (loni 95 let). Nebudou proto chybět světově proslulé skladby jako Rhapsody In Blue, Summertime, hity ze Semaforu a spousta dalších evergreenů.
Letos v březnu oslaví také svoje 70. narozeniny jeden z největších současných muzikálových skladatelů Andrew Lloyd Webber. Proto v programu koncertu zazní i jeho tvorba.
Na koncertu se představí stálé zpěvačky JK Bandu Zuzana Grohová a Milena Dobrovolná, jako další vokální sólisté se představí členové souboru Východočeského divadla v Pardubicích.

Ticketportal