Blackmore's Night

1.7.2016, 20:00 – 22:00

Do ČR se po roce vrací Ritchie Blackmore se svým projektem BLACKMORE’S NIGHT. Vydejte se na tajuplnou cestu - tentokrát v prostorách pražské Lucerny.

DO ČESKÉ REPUBLIKY SE PO ROCE VRACÍ RITCHIE BLACKMORE SE SVÝM PROJEKTEM BLACKMORE'S NIGHT. VYDEJTE SE NA TAJUPLNOU CESTU S BLACKMORE ́S NIGHT - TENTOKRÁT V PROSTORÁCH VELKÉHO SÁLU PRAŽSKÉ LUCERNY.

„Středověké nálady a cikánské tanečnice....sklenice medoviny...píseň nebo dvě ... plápolající oheň v krbu....srdečná obsluha....jíst, pít a být šťastný.... jak rychle plyne čas do minulosti....v dobré společnosti...“ Ritchie Blackmore

Projekt Blackmore’s Night vznikl v roce 1997, když se britský kytarista Ritchie Blackmore spojil se svou životní partnerkou, a merickou zpěvačkou Candice Night.

Za pomoci akustických i elektrických kytar, smyčců a řady rozmanitých renesančních hudebních nástrojů se Blackmoreovi daří, za výrazné pomoci svůdného hlasu Candice, převést všechny zdánlivě nesourodé prvky hudby středověku, v níž splývají romantismu s s mysticismem, do vlastního, naprosto jedinečného stylu.

V dobách, kdy působil ve skupinách Deep Purple a Rainbow, tuto lásku chytře vsazoval do celkového pojetí energického rocku, až se z ní v jeho současném projektu Blackmore’s Night stal pevný a velice zřetelný prvek.

Ritchie, vokalistka Candice a jejich skupina představí materiál ze všech doposud vydaných desek – poslední nahrávka s názvem Al l Our Yesterday vyšla v listopadu 2015.blackmores night + blackmore night

Ticketpro