THOM ARTWAY SOLO SHOW na Bezdězu

4.8.2019, 15:00 – 16:00

THOM ARTWAY SOLO SHOW

Cena vstupenky: 150 Kč /jednotná cena/, , ,  Kč

PROMO LIVE VIDEO

Na koncert možno koupit vstupenku ON-LINE - bez fronty a čekání před pokladnou na :

ON-LINE prodej se připravuje...

Koncert zpěváka, textaře a kytaristy, který patří momentálně k nejuznávanějším mladým muzikantům české hudební scény.

Ve své tvorbě dokonale propojuje moderní zvuk s klasickým písničkářstvím. 

Patří ke generaci písničkářů. kteří vyrůstali s kytarou v ruce v ulicích světových měst. Jako busker začínal u Lennonovy zdi v Praze na Malé Straně.

THOM ARTWAY A LENNY

Skladba Chasing The Wires je duetem se zpěvačkou Lenny. V novém videoklipu si kromě pěvecké dvojice zahrála i řada českých influencerů, například Kovy, A Cup of Style, Bé Há, Smusa a další.

Na české hudební scéně se objevil roku 2013, kdy jeho písnička Towards The Sun byla vybrána do filmu Křídla vánoc. Do širšího povědomí veřejnosti se dostal o 2 roky později se svým prvním singlem I Have No Inspiration, který mu vynesl nominaci na udílení cen Český slavík Mattoni 2016 v kategorii Objev roku. V anketě Anděl za rok 2016 obdržel dvě sošky - objev a zpěvák roku. Byl nominován na cenu Anděl 2018 v kategorii Sólový interpret.

Kytarista, zpěvák, skladatel a producent, který pochází z Vlachovic na Zlínsku. Artway, vlastním jménem Tomáš Maček, na sebe upozornil skladbou Towards The Sun. Už v té době však byl Artway zavedenou značkou mezi buskery, pouličními umělci, často byl k vidění na pražské Kampě, ale jeho kariéra ho zavedla také do řady zemí světa – Itálie, Švýcarska, Austrálie i na Nový Zéland.

Od lidí, kteří ze mě chtějí udělat hvězdu, se držím dál, říká Thom Artway, někdejší pouliční zpěvák a dnes profesionální muzikant.