Lyžování u Krtka si můžete užít v teple i bez sněhu

19. únor 2024, 10:22

Lyžování u Krktka je jedinečná celoroční škola lyžování a SNB, kterou naleznete v pražských Horních Měcholupech. Výuka probíhá v teplé kryté haly v zábavním parku "Krtkův svět" a najdete tu nejlepší lyžařské simulátory v Evropě. Takže už žádné dojíždění na svah, lyžuje se přímo v Praze.

Lyžování u Krtka, zde se snoubí láska k lyžování a snowboardingu, s nejnovějšími technologiemi. Toto sportovní centrum je místem, kde se setkávají jak začátečníci, tak zkušení lyžaři i snowboardisti, aby společně sdíleli svou vášeň pro tyto nádherné zimní sporty.

Lyžování u Krtka se stalo synonymem pro inovaci a kvalitu v oblasti lyžařského vzdělávání a tréninku. Najdete tu nekonečné sjezdovky a revolučními trenažéry Proleski. Naskytne se vám jedinečná možnost si lyžovat kdykoliv během roku, bez závislosti na počasí nebo ročním období.

Posláním Krtka je poskytnout zábavné a efektivní lyžařské zážitky pro všechny věkové skupiny a úrovně dovedností a nabídnout bezpečné a pohodlné prostředí, ve kterém může každý zdokonalovat své lyžařské umění a zlepšovat fyzickou kondici. Hlavním cílem tedy je bezpečně, cenově dostupně a rychle připravit lidi na spojení s přírodou, nikoli ji nahradit.

Lyžování

Připravte se na zážitek, který překoná vaše očekávání. Zapomeňte na představu lyžování, jak ji znáte. Zažijete revoluční způsob, jak posunout vaše lyžařské dovednosti na úplně novou úroveň. S hodinovým výcvikem na lyžařském simulátoru zažijete nejen nezapomenutelnou zábavu, ale také intenzivní trénink, který vás připraví na skutečné sjezdovky rychleji, bezpečněji a efektivněji než kdy předtím.

Nemusíte se starat o vybavení – vše zde na vás čeká, od špičkových lyží, přes pohodlné lyžáky, až po bezpečnostní helmu. Pod vedením zkušených trenérů se nechte unést technologií, která vás naučí jízdu po hranách — carving. A když budete potřebovat chvíli odpočinku, využijte naší relaxační zóny s občerstvením a barem.

Snowboarding

Zažijte Snowboarding bez hranic. Představte si, že se bez námahy kloužete po zasněžených svazích, s větrem ve vlasech a pocitem svobody, který vás naplňuje při každém zatáčení. S „1 hodinou snowboardu“ si toto všechno můžete představit a mnohem více. Můžete zapomenout na dlouhé cesty do hor a náklady spojené s výletem na svah. „1 hodina snowboardu“ vám přináší vzrušení ze snowboardingu pohodlně a bez starostí. Všechno vybavení, od snowboardu a bot až po helmu, vám tu zapůjčí, takže stačí přijít a vrhnout se na zábavu.

Příměstské tábory

Nevíte kam v létě s dětmi? A přitom chcete, aby jejich čas byl smysluplně naplněn — příměstský tábor s Krtkem je ideální řešení. Děti si přes den v několika blocích potrénují lyžování. Připravena je ale také řada zábavných, soutěžních a hravých aktivit. Nebude chybět ani koupání ve vodním světě. Pohybové aktivity v Krtkovo světě, hry, soutěže, krmení zvířátek, koupání, na to všechno se mohou těšit.

Kroužky lyžování

Pro děti

Vaše děti zde naučí lyžovat během pouhých 6 týdnů. Výuka lyžování je určena pro děti od 6 let a starší a probíhá v rámci skupinového kurzu. Děti se naučí základy bezpečného lyžování, správný postoj při sjezdu, techniky ovládání lyží, koordinaci pohybů a překonání strachu z jízdy na svahu.

Pro školy

Skupinová výuka pro celou třídu. K dispozici bude vždy instruktor, který bere v úvahu fyzické schopnosti žáka. Je zde možnost žádat město o dotace, stejně jako pro bruslení a plavání.

Kurzy pro dospělé

Díky intenzívním tréninkům se naučíte lyžovat během pouhých 6 týdnů. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo pokročilý lyžař, zkušení instruktoři vám pomohou dosáhnout vašich cílů. S instruktory získáte osobní pozornost a podporu, kterou potřebujete. Bez ohledu na váš lyžařský level se budou intenzivně věnovat vašemu rozvoji a zlepšení.

Otevírací doba

Pondělí – Neděle: 9:00 – 21:00

Lyžování u Krtka

adresa: K Měcholupům 777 (areál Krtkův svět), 109 00 Praha 15
telefon: +420 777 168 162

lyzovaniukrtka.cz