Zámecké muzikálové večery - Muž se železnou maskou

26.8.2018, 19:00 – 21:00

V nádherném prostředí zámku Lednice můžete zažít krásný, romantický večer s úspěšným muzikálem známého skladatele Michala Davida. 

Cena vstupenky: 590,- 690,- 1.990,-, , ,  Kč

Výborné obsazení v čele s muzikálovou hvězdou Mariánem Vojtkem. Výpravnou koncertní verzi doplňují krásné kostýmy účinkujících. Nedílnou součástí celého večera je úžasná taneční company.

Akce pod širým nebem se koná za každého počasí a začátek má v 19:00, jeho délka jsou necelé 2 hodiny, včetně přestávky (30 min).

Účinkují: Marian Vojtko, Michaela Gemrotová, Linda Finková, Jan Kopečný, Petr Ryšavý a další

Producenti: S PROMOTION s.r.o. a KVArt production s.r.o.

 

MUŽ SE ŽELEZNOU MASKOU

Nejnovější muzikál z dílny Michala Davida měl svou slavnostní premiéru 1. listopadu 2017. Jedná se o volné pokračování mušketýrského příběhu po třiceti letech. Setkáváme se opět se slavným d´Artagnanem, Athosem, Aramisem a Porthosem, kteří se rozhodnou k odvážnému a riskantnímu činu. Vyměnit arogantního krále Ludvíka XIV. za jeho dvojče vězněné pod železnou maskou v bastile. Hudbu Michala Davida doplňuje stejně jako u muzikálu Tři mušketýři Bryan Adams tentokrát se skladbou „(Everything I Do) I Do It For You“. Muž se železnou maskou zaznamenává obrovský divácký úspěch. Doslova přes noc se stal muzikálovým hitem. Jedná se v současné době o nejúspěšnější muzikál na české muzikálové scéně.

 

Informace pro návštěvníky

Parkování je možné přímo v obci Lednice na veřejných či soukromých parkovištích. Všechna parkoviště jsou kousek od zámku, pěšky do 10 minut od místa konání. Všem doporučujeme včasný příjezd, abyste nezmeškali začátek představení, které začíná v 19:00 (areál bude otevřen od 18:00).
V místě konání pro vás máme nachystané prodejní stánky s občerstvením, nápoji a dobrým vínem.

VIP PROGRAM
– Začátek od 18:30 v salónku Kasíno
– Welcome drink
– Raut před představením i během přestávky
– Poukázky na prohlídku zámku
– Nejlepší místa v hledišti
– Deka na zahřátí
– Pláštěnka
– Dárek s sebou domů

DOPORUČUJEME
– Včasný příjezd
– Teplé oblečení (i když přes den může být teplo, v noci se ochladí)
– Pláštěnku

Více informací na www.muzikalyvlednici.cz

Vstupenky můžete koupit ZDE.