Festival Dokořán rozezní Karvinou!

6.8.2015 – 8.8.2015, 23:59

Již tradiční a jedinečný Festival Dokořán se letos bude konat v jednom z nejkrásnějších areálů v republice. Vystoupí Monkey Business, United Flavour, PSH, Blue Effect nebo ZočiVoči.

Cena vstupenky: od 200 Kč

 Po loňských oslavách festivalového jubilea se dobrovolníci z Iniciativy Dokořán opět rozhodli zorganizovat Festival Dokořán – multižánrový, třídenní festival, který nemá v Moravskoslezském kraji obdoby. Pozvání letos přijali Monkey Business, United Flavour, Blue Effect, ZočiVoči, Zdeněk Bína, Korben Dallas, Poletíme? nebo například Light&Love a mnoho dalších! Kromě hudebního programu se můžeme těšit také na divadla (improvizační skupina Staré Arény v Ostravě – Impéčko), filmy (studentský projekt Punku Yatray), exhibice (bmx, street art), workshopy a spoustu další zábavy! Dokořán se koná v jednom z nejkrásnějších festivalových areálů nově zkrekonstruovaných Loděnic. Zapomeňte na velké letištní plochy nebo rozsáhlé louky bez stínu. Karvinský ostrov nabízí zábavu, sportovní vyžití, relaxaci i projížďku na lodičce.

Festival Dokořán je bezbariérový festival, který svou rodinnou atmosférou láká milovníky kultury již 11 let. Zázemí stanového městečka je pro nás již samozřejmostí.

Festival Dokořán 2014