Euro Bike Fest - festival pro milovníky motorek

28.5.2015 – 31.5.2015, 23:59

Festival plný nablýskaných motorek, adrenalinu a rockové muziky, to je Euro Bike Fest. Sedmý ročník největšího českého motofestivalu začíná ve čtvrtek 28. května a potrvá až do neděle. Vrcholem festivalu bude freestylová show motokrosaře Petra Kuchaře, lítat při ní bude až do výšky 10 metrů.

Cena vstupenky: 600, 450, 250 Kč

Na Euro Bike Fest se každoročně sjíždí až 6000 fanoušků z celé střední Evropy. Vlastnictví motorky ale není podmínkou, vítáni jsou všichni milovníci jednostopých vozidel.

Na festivale proběhne finále soutěže Big Lake Custom, na níž se představí stovka nejlepších přestaveb motocyklů z celé střední Evropy.

Doprovodný program bude plný adrenalinu, pátek zahájí Petr Kuchař (43). nejstarší český motokrosař spolu s benjamínkem tohoto sportu Matějem Česákem (15) předvedou na kaskadérských rampách na 30 triků. Na návštěvníky čeká Zombie Run, závod „o život“ se zombiemi, obdivovat budou moci tvrdé zápasy v thaiboxu a středověkém kontaktním boji. Tento tvrdý sport, který může na první pohled vypadat jako pouhá bitka v brnění, má však pevná pravidla a v podstatě kopíruje souboje, jak skutečně probíhaly ve středověku.
Kde? ATC Merkur Pasohlávky
Na hudební scéně vystoupí například slovenští Horkýže Slíže, brněnští Gate Crasher nebo Kreyson.

Více informací na: www.eurobikefest.cz