Hotel Sepetná – to je klid a pohoda uprostřed krásné beskydské přírody

25. duben 2023, 12:29
Hotel Sepetná – to je klid a pohoda uprostřed krásné beskydské přírody

Hotel Sepetná se nachází v Ostravici pod Lysou horou, pod nejvyšším vrcholem Moravskoslezských Beskyd, jen 30 minut jižně od Ostravy.

Hotel Sepetná je ideálním místem pro celoroční aktivní i wellness relaxaci. Nabízí vám nádherné výhledy na další vrcholy. Sepetná je oblíbeným místem pro rekreaci už od roku 1910. Přijeďte poznávat krásy Beskyd právě sem.

Je možné si zde vybrat ze zajímavé nabídky pobytů, které kromě ubytování zahrnují celou řadu výhod včetně sportovních a relaxačních služeb Resortu Sepetná. Hotel Sepetná disponuje pokoji a apartmá v kategorii *** superior a také několika pokoji LUX, které splňují požadavky **** standardu. Hotel Sepetná nabízí také ubytování v bungalovech Sepetná, které se nachází cca 100 metrů nad hotelem a nabízejí ubytování v soukromí s veškerým zázemím hotelu.

Součástí hotelu jsou také prostory pro akce, restaurace, půjčovna dopravních prostředků, dětský koutek, v areálu se nachází dětské hřiště. Možnosti aktivní či pasivní relaxace nabízí RelaxCentrum Sepetná. Najdete zde bazén s toboganem, parní kabinou a vířivkou, masáže, koupele, bowling, badminton a další služby. Budova RelaxCentra je s budovou hotelu spojena krytým koridorem.

Hotel Sepetná se specializuje na pořádání kongresů, konferencí, školení, porad a dalších firemních akcí. Hotel nabízí komplexní zajištění akcí až pro 200 osob, které kromě samotného zajištění konferenčních prostor poskytne také ubytování pro všechny účastníky akce, stravování a catering, sportovní a relaxační zázemí a zajištění doprovodného programu — teambuildingové aktivity, výlety do okolí s průvodcem, hudební a zábavný program atd.

Ať už si Sepetnou vyberete pro rodinnou dovolenou, sezónní pobyt nebo jako místo konání firemní akce, konference či akce sportovního charakteru, příjemně strávený čas je zde téměř zaručen.

Hotel Sluníčko

Součástí Resortu Sepetná je také Hotel Sluníčko, který se nachází nedaleko Hotelu Sepetná. V Hotelu Sluníčko s domáckou atmosférou se můžete ubytovat v jednom ze 17 pokojů včetně přilehlé stylové chaty Měsíček. Pro ty, kteří chtějí strávit svůj čas spíše relaxačně, se přímo v budově Sluníčka nachází privátní wellness s whirlpoolem, infra kabinou a vyhřívanou odpočívárnou. 

Nejen ubytovaní hosté mají možnost využít také služeb RelaxCentra Sepetná s největším nerezovým hotelovým bazénem v Beskydech s whirlpoolem, parní kabinou, 90metrovým toboganem a dalšími atrakcemi. RelaxCentrum Sepetná je od Sluníčka vzdáleno cca 1 km.

Výlety po okolí

Vydejte se za krásami kopců tyčících se nad Hotelem Sepetná. Ostrá hora, Tribulka a Smrčina nabízí mnoho krásných výhledů a míst, která jsou tak trochu skryta ve stínu Lysé hory. Ta je nazývána královnou Moravskoslezských Beskyd. Satinské vodopády pak můžeme nazvat jejich pravým pokladem. Malenovický kotel si nejvíc užijete při sestupu či výstupu na Lysou horu. Můžete zde pozorovat přírodu, jak se okolo vás mění spolu s nadmořskou výškou. Výšlap nahoru je náročnější, ale určitě stojí za to. Z Lysé hory se vám naskytne neopakovatelný výhled na hřebeny a údolí Beskyd a Javorníků, také na Jeseníky a na slovenské hory.

Hotel Sepetná

adresa: Ostravice 0956, 739 14 Ostravice
e-mail: [email protected], hotel.sepetna.cz
telefon: +420 603 852 111, +420 731 444 355
 
1.7.2023 – 31.12.2024, 23:59
Díky skvělé poloze pod nejvyšším vrcholem Moravskoslezských Beskyd a nádherným výhledům na další vrcholy je Horský hotel Sepetná... více