Future Shorts Prague - Jarní promítání

29.5.2015, 19:00 – 30.5.2015, 2:00

Jarní vydání Future Shorts opět přináší zajímavou kolekci krátkých filmů posbíraných z celého světa. Můžete shlédnout filmy s živými herci, stejně jako animované; z žánrů komedie, drama i umělecké snímky.

Cena vstupenky: 120 Kč

Promítání je, jako vždy, obohaceno o umělecké vystoupení v pauze mezi dvěma promítacími bloky. A po filmech večírek pokračuje afterparty s djjem 4est Pine.

Jarní promítání představí 7 krátkých filmů z celého světa. Diváci budou mít možnost projet lunapark s plyšovým medvědem, podívat se do psychadelických myšlenek válečného veterána, seznámit se s animovanými hrdiny, kteří by se seznámit chtěli a to v paralelních příbězích na rozpůlené obrazovce. Diváci také budou bojovat s morálními hodnotami jednoho konzervativního dědečka, podniknou výlet za na internátní školu kamsi do Skotské pustiny a na závěr shlédnou i druhý animovaný film, který jim tragikomicky představí různé formy strachu.

Globální filmový festival Future Shorts již v Praze proběhl osmkrát. Radlická, kulturní sportovna představuje netradiční prostor, který představuje ideální prostředí na promítání i doplňující kulturní program, dobře dostupné z centra, pouhých 100 metrů od výstupu z Metra Anděl. Publikum, které tvoří z poloviny češi a z poloviny cizinci má možnost zažít originální multikulturní večer s filmy, hudbou a party.

www.futureshorts.com