Hokejové dny pro celou rodinu v OC Letňany

4.5.2015 – 17.5.2015, 23:59

Největší obchodní centrum v České republice bude žít hokejem. V pondělí 4. května 2015 startují v pražském Obchodním centru Letňany „Hokejové dny pro celou rodinu“. Po následující dva týdny budou moci malí i velcí fanoušci nasávat jedinečnou atmosféru nejrychlejšího kolektivního sportu na světě. Vedle nabitého programu na návštěvníky čekají také atraktivní výhry. Hlavní cenou je zapůjčení vozu nová ŠKODA Fabia na týden zdarma.

  • Program pro malé i velké fanoušky v OC Letňany potrvá do 17. května 2015
  • Spousta zážitků pro každou věkovou kategorii: od aktivit pro děti, přes autogramiády sportovců až po servisní koutek ŠKODA pro rodiče
  • Každý víkend spousta výher, hlavní cenou je zapůjčení vozu ŠKODA Fabia na týden zdarma

Kdo zavítá do OC Letňany ve všední den, může fandit svému oblíbenému týmu. Projekce zápasů jsou zajištěny. Vedle toho je připraven fotokoutek pomocí kterého mohou návštěvníci poslat vzkaz české hokejové reprezentaci. Zájemci mohou své fotografické „pohlednice“ nahrát na sociální sítě a zapojit se tak do soutěže o zajímavé výhry.

O víkendech se k promítání zápasů a fotokoutku přidá řada dalších aktivit. V rámci rozsáhlého programu si děti mohou například vyzkoušet svou rychlost a postřeh v hokejovém tréninkovém centru. Nebude chybět ani oblíbené malování na obličej nebo soutěž v kreslení. Malí i velcí fanoušci hokeje si nemohou nechat ujít autogramiády sportovců.

Mezičas v nabitém víkendovém programu mohou rodiče využít i prakticky. Ve spolupráci se společnostmi AUTO ELSO a Auto-Poly jsou připraveny testovací jízdy s vozy ŠKODA nebo rychlá mobilní servisní kontrola automobilů mladoboleslavské značky.

Součástí Hokejových dnů budou soutěže o malé i velké ceny. Na vybraných stanovištích mohou návštěvníci sbírat razítka do soutěžní karty. Za vyplněnou kartu si pak mohou jít zatočit na „Kole výher“. Všechny odevzdané soutěžní karty postupují do velkého finále o hlavní cenu. Tou je zapůjčení vozu nová ŠKODA Fabia na týden zdarma, který poskytnou společnosti AUTO ELSO a Auto-Poly.

Hokejové dny pro celou rodinu v OC Letňany budou podpořeny masivní mediální kampaní. Vedle obvyklých outdoorových ploch bude akce prezentována i v tisku nebo rozhlase.

O Obchodním centru Letňany

Obchodní centrum Letňany bylo postaveno v roce 1999. Toto největší obchodní centrum v České republice s rozlohou přes 125 000 m2patří mezi TOP 40 obchodních center v Evropě. Návštěvníci zde mohou nakupovat ve více než 180 obchodech. Největší zastoupení mají obchody s módou a módními doplňky. Centrum nabízí také bohatý výběr obuvi, sportovního vybavení, hraček a výrobků pro péči o krásu a zdraví. Návštěvníci zde najdou i nejmodernější hypermarket Tesco  u nás. Mohou využít také řady služeb – od květinářství, přes cestovní kanceláře až po kadeřnictví či čistírnu. Mezi nakupováním mohou lidé navštívit sportovní centrum, aquacentrum, multikino, Skydive arénu či se občerstvit v některé z kaváren či restaurací.