Okoř se šťávou Open Air Festival 2015

30.11.2012 – 30.5.2015, 15:00

17.ročník open air festivalu na jednom z nejromantičtějších míst v blízkosti Prahy, pod zříceninou hradu Okoř.Okoř se šťávou 2015 se letos uskuteční už na konci května, v sobotu 30.5. od 13.00 hod. A na koho se těšit? No Name, Mandrage,Wohnout, Rybičky 48, Jelen & Kateřina Marie Tichá, České Srdce, Zrní, Nebe a další. Festival bude uvádět Lukáš Pavlásek.

Cena vstupenky: od 390 Kč

Tento ročník bude opravdu šťavnatý! Doporučujeme přijít včas, letošní ročník je od začátku nabitý zvučnými jmény.Festival odstartuje skupina ZRNÍ ,která je v cenách Anděl 2014 nominovaná hned ve třech kategoriích, kapela roku, klip roku a alternativní deska roku. Jejich poslední album "Nasleduj kojota" bylo i nominováno na cenu kritiky Apollo.Poprvé na festivalu vystoupí skupiny NEBE a JELEN, které v součastné době uspěšně vyprodávají turné a jejich vystoupení budou velkým zpříjemněním letošní Okoře. Společně se skupinou JELEN vystoupí i Kateřina MarieTichá. Opět se na louku pod Okoř chystají Rybičky 48. Uslyšíme i Wohnouty, kteří minulý rok vydali album "Laskonky a Kremrole".Novou už sedmou desku představí skupina České Srdce , která na festivalu nové album i pokřtí.V 19:00 se můžeme těšit na hodinové vystoupení skupiny NO NAME a ve 22:00 i na skupinu MANDRAGE.Na festivalu zazní jak jejich hity Šrouby a matice, Františkovy lázně, Hledá se žena , ale i další písně z nového alba "SILUETY".

Skupina během posledních let sesbírala jedno ocenění za druhým. Získali ocenění v hudebních cenách Akademie populárníhudby Anděl, Žebřík jako skupina roku, skladba roku a další…Na druhé scéně vystoupí Koblížci, The Snuff, Ultima, Bags, Donaha a další ….Festival budou uvádět Lukáš Pavlásek a Pavel Anděl.Okoř se šťávou 2015! To je dvanáct hodin hudby bez přestávky!  Na festival jako každý rok bude jezdit kyvadlová doprava linka X-Okoř z Prahy 6 a Kladna.V areálu bude hlídaný prostor pro kola.Vstupenky v předprodejních sítích Ticketstream, Ticketportal, Ticketpro nebo přímo na Okoři.

Okoř se šťávou 2015

Více informací najdete na stránkách festivalu  www.okorsestavou.cz