Palaye Royale (CA) + support, Prague, RfP Concerts

11.3.2020, 19:00 – 22:30

Po letošním beznadějně vyprodaném koncertě ve Futuru se k nám příští rok opět vrací bratrské trio Palaye Royale! V únoru nám chlapci ukázali přesně to, za co je všichni tolik milujeme.

Šťavnaté tempo špinavého rock'n'rollu a k tomu jedinečný a dokonalý vzhled, jako kdyby si Remington Leith, Sebastian Danzig a Emerson Barrett zrovna odskočili z mola mírně trhlé avšak vysoce elegantní módní přehlídky. Jejich rozmanitý šatník by jim mohla závidět kdejaká fanynka. Téměř každá jejich písnička v sobě skrývá hitový potenciál a to se samozřejmě odráží v davu fanoušků, kteří jsou při každém jejich vystoupení nepřetržitě ve varu.

Dravý, upřímný rock, kytarovka, moderní zvuk, je cítit, že kapela ví po čem jde. Drzý punkový vokál Remingtona Leitha, a zpěvné refrény, opírající se o plně vytíženou kytaru a bicí, při podpoře většinou osminové basy zaručují, že budete elegantně smeteni rockovou smrští. Nenechte si to ujít 11. března v Lucerna Music baru.

Payale Royale jsou na scéně přes deset let – jsou sehraní, cílevědomí a útočí v plné síle. Jejich popularita raketově roste. Jejich fanoušci se nechali slyšet: „hudba Palaye Royale je lék na zlomená srdce všech fanoušků My Chemical Romance“. Tihle hoši z Toronta ví přesně co dělají - zvou své fanoušky nejen aby poslouchali jejich muziku, ale aby pronikli do jejich světa, který se vymyká tomu všednímu.

VIP vstupenky v prodeji od 26. srpna 9:00
Předprodej na goout.cz od 28. srpna 9:00