Vánoce v Městských divadlech pražských

Připravili jsme pro vás novou inscenaci pro celou rodinu, Vánoční matiné, ale také tradiční Vánoční festival plný pohádek a příběhů, díky kterým nasajete tu pravou vánoční atmosféru.

Vánoce v Městských divadlech pražských
  • Adresa:
    Jungmannova 15/1
    Praha 1 110 00

Festival zahájíme v sobotu 14. prosince ve foyer divadla Komedie tradičním vánočním příběhem Jak šel Ježíšek do světa a dílničkou pro děti, ve které budou moci napsat dopis Ježíškovi. Program bude pokračovat loutkovou hudební pohádkou Ovečka betlémská, kterou představí studio Damúza. V zápětí na ni naváže další loutkové představení Ukradené Vánoce divadla Toy Machine. Mezi pohádkami v časech 14.00-15.00 a 16.00-17.00 budete mít možnost navštívit další dílničky a vyrobit si ozdoby na stromeček. Sobotu zakončíme koncertem Ondřeje Rumla s názvem Písně, šansony a  další harampádí.

V neděli 15. prosince začneme v 13.00 opět dílničkami s ozdobami na stromeček, poté se můžete těšit na vypečenou vanilkovou pohádku Nedopečený koláček, po které bude následovat poslední, tentokrát cukrářská dílnička. Celý festival uzavře představení Hanáckého divadla O Perníčkovi, muzikál pro děti i dospělé využívají akci s publikem.