Interaktivní výstava ilustrací Andrey Popprové v ambitu VMG - POHÁDKOVÉ PRÁZDNINY ANDREY POPPROVÉ

27.6.2019 – 1.9.2019, 23:59

Srdečně Vás zveme na interaktivní výstavu malířky a restaurátorky Andrey Popprové, která se již několik let věnuje psaní a ilustrování dětských knih a v poslední době spolupracuje s dětskými časopisy Sluníčko a Puntík, kde se pravidelně objevují její ilustrace, vystřihovánky, malované čtení, úkoly a tvoření.

Výstava nazvaná POHÁDKOVÉ PRÁZDNINY ANDREY POPPEROVÉ bude zahájena vernisáží ve čtvrtek 27. 6. od 16.30 hodin  a bude věnována především dětem. Vernisáž obohatí také vystoupení žáků dokské ZUŠ, kteří si připravili Kramářské písně.
Po dobu trvání výstavy, tedy do 1. 9. 2019, si můžete v muzejní knihovně zakoupit knihy Andrey Popprové za zvýhodněnou cenu.
Na další setkání s Andreou Popprovou vás zveme na Městské slavnosti do Památníku K. H. Máchy v Doksech 17. 8. 2019 od 13 – 18 hodin, kde bude beseda, autogramiáda a výtvarná dílna.

Mottem Andrey Popprové je: „Ve všech knížkách, jak psaných mojí rukou, tak i knížkách jiných autorů, je mojí snahou přiblížit dětem text s obrázky pro ně srozumitelným způsobem, tak aby se jim čtení knížek stalo radostí.“