Pojďte oslavit 100 let Republiky bigbítově!

28.10.2018, 15:00 – 29.10.2018

28. října 2018 proběhne ve Velkém sálu pražské Lucerny koncert na oslavu 100 let založení Československé republiky. Na jednom podiu se u této příležitosti sejdou legendy české rockové scény Pražský výběr, David Koller, Vladimír Mišík a ETC… ve společném vystoupení s Triem Ivana Hlase, Michal Pavlíček & Načeva, Vltava a Garage & Tony Ducháček.

Cena vstupenky: 890,- Kč

Program celé akce otevře v 15 hodin vystoupení Michala Pavlíčka s Monikou Načevou. Akustický gig Načeva + Pavlíček je postaven společné hudební spolupráci od roku 1993 a zazní i aktuální skladby z posledního CD. Hlavním hostem večera bude Pražský výběr. Skupina založená r. 1977 vystoupí v původní sestavě Michael Kocáb, Michal Pavlíček, Vilém Čok, Klaudius Kryšpín a Jiří Hrubeš, stálým hostem skupiny je Dj Roxtar. V rámci jejich vystoupení zazní průřez skladeb především z alb Straka v Hrsti, Pražský Výběr a Běr.

David Koller, respektovaný český muzikant, se též připojuje k oslavám 100 let Republiky. Autor a interpret mnoha hitů patří k významným muzikantům střední generace českého rocku. Proslavil jako lídr rockové skupiny Lucie, řadu skvělých alb a písní poslal svým fanouškům také na sólové dráze. Na podzim 2018 vydává nové album s Lucií.

Vltava je považována za jednu z nejoriginálnějších kapel na české hudební scéně. Toto přízvisko si vysloužila nejen neobvyklou poetikou mnohoznačných textů, ale také svým zcela nezaměnitelným hudebním stylem, který dokonale souzní s charismatickým hlasem zpěváka Roberta Nebřenského.

Klasici rockového písničkářství Vladimír Mišík a Ivan Hlas se na podiu propojí nejen pro příležitost oslav 100 let Republiky (vyrážejí totiž na společné turné po městech ČR a Slovenska) a v line upu večera nebude chybět Garage a Tony Ducháček.

Předprodej vstupenek probíhá v síti Ticketmaster (dříve Ticketpro), Goout a Smsticket.

Kompletní info zde: https://www.brnokoncert.cz/100-let-republiky-praha-28.10.2018/