Jiskřivý Silvestr s RockOperou Praha

31.12.2017, 19:00 – 22:00

RockOpera Praha se rozhodla zakončit rok 2017 velkolepě a pro ni nezvyklým způsobem. Na Silvestra si totiž připravila koncertní premiéru nové očekávané rockové opery Vymítač s Kamilem Střihavkou v hlavní roli.

Vymeťte koncem roku ze všech koutů ďábly a vstupte s RockOperou Praha do nového roku s čistým štítem!  Vymítač bude jedno z nejjiskřivějších až filmově vzletných ale i nejtvrdších a nejtemnějších děl divadla s virtuózními bachovskými prvky. Těšit se můžete na hvězdy RockOpery Praha – kromě Kamila Střihavky uvidíte a uslyšíte Žántí, Viktora Dyka, Pavlu Forest, Honzu Toužimského i mladé nadějné tváře jako Janu Kadeřávkovou se skvělým sólem u taneční tyče či Majdu Tempírovou ovládající growling. Scénu ve tvaru arény ozvláštní obří loutky i akrobatické a ohnivé prvky. Zároveň se jedná o úplně první rockovou operu RockOpery Praha, která nevychází z žádné konkrétní předlohy, ale je inspirována lidovou pověstí. Scénář i libreto si vzala na starosti Pavla Forest, režii a choreografii fenomén fyzického divadla Irina Andreeva. Po koncertní premiéře je pro návštěvníky připravený velký silvestrovský mejdan.

Prosinec ale nebude jen ve znamení Vymítače. 7. prosince zakončí antickou trilogii Antigona, 10. prosince se na jeviště vrátí Malý princ a 15. prosince se mohou diváci těšit na oblíbeného Fausta. Vstupenky nejen na zmiňovaná představení, ale také na příští rok lze už nyní zakoupit nebo zarezervovat na rockopera.cz/program.