DUŠE K - Tentokrát s Ondřejem Smeykalem o vibrací, frekvencích a symbolech - Divadlo Kampa

13.1.2018, 19:30 – 21:30

Původně rozhlasový blok Jaroslava Duška, se zde příjemně zabydlel hned v září 2010 a pravidelně nabízí divákům poutavou besedu se zajímavými hosty na témata pozemská i vesmírná. Aktivními účastníky besedy jsou přítomní diváci a proto se program často protáhne až do pozdních večerních hodin.

DUŠE K - Tentokrát s Ondřejem Smeykalem o vibrací, frekvencích a symbolech - Divadlo Kampa
  • Adresa:
    Nosticova 634/2a
    Praha 1 110 00

Pořady budou ke zhlédnutí na našem YouTube kanále, odkaz vždy uveřejníme zde v aktualitách a na našich facebookových stránkách.

26.11. tentokrát s MUDr. Janem Šulou o tom Jak ochránit své zdraví bez lékařů a léků PŘÍMÝ PŘENOS ZDE.

Hlavním spouštěčem autoimunitních a chronických onemocnění jsou tzv. "molekuly emocí". Dnes už víme, že imunitní systém, stejně jako centrální nervový, jsou opatřeny pamětí a schopností se učit. Dá se tedy říct, že inteligence nesídlí pouze v mozku, ale v buňkách celého těla. Biomodulace je proces ovlivnění života organismu na úrovni buňky. A právě takový proces umožňuje zcela nový pohled na léčbu chronických a autoimunních onemocnění. Včetně rakoviny jakožto nejvyššího stupně poruchy imunity. Více informací o MUDr. Janu Šulovi zde.

3.12. tentokrát o maorské kultuře s novozélandskou skupinou Whakaari Rotorua. PŘÍMÝ PŘENOS ZDE.

Whakaari Rotorua je maorská kulturní skupina seznamující publikum s domorodými maorskými zpěvy a tanci, kulturou původních obyvatel Nového Zélandu. V maorštině se Nový Zéland řekne Aotearoa, což znamená Země dlouhého bílého oblaku. Whakaari Rotorua tedy představují Zemi dlouhého bílého oblaku lidem z různých kultur, obzvlášť té české a slovenské po celé České republice a na Slovensku. www.whakaarirotorua.com

13.1. tentokrát s Ondřejem Smeykalem o vibrací, frekvencích a symbolech. PŘÍMÝ PŘENOS ZDE.

Ondřej Smeykal je znám jako muzikant - profesionální hráč a průkopník hry na australský domorodý nástroj didgeridoo. Jeho osobitý styl hry bychom mohli nazvat alternativním a výrazně dynamickým. Je ale také výtvarníkem a zajímá se i o léčivý potenciál hudby. „Nástroje nejsou hlasité, ale jejich vibrace jsou silné, stejně jako pole, které vytvoří a ve kterém se člověk nachází. A být v prostoru těchto čistých vibrací znamená střetnout se s něčím čistým, nezmanipulovaným,“ říká Ondřej o terapii zvukem pradávných nástrojů.   www.smeykal.com