Chococafé - fabrique

25.7.2018 – 31.12.2019, 23:59

Chococafé – fabrique je kavárna, která nabízí občerstvení a příjemné posezení u šálku kávy či čaje v Říčanech. V kavárně je možné ochutnat čerstvé domácí koláče, dorty, sušenky, slané koláče, čerstvé zeleninové saláty nebo domácí tortilly. 

K obědu je každý den v nabídce polední menu. K přípravě všech pokrmů jsou používány kvalitní a české suroviny. Z nabídky nápojů lze ochutnat čerstvě upraženou kávu, horkou čokoládu, domácí limonádu, přírodní mošty nebo sypané čaje z malých biologických farem z Japonska a Srí Lanky. Co se týká kávy, jde o výběrovou kávu dodávanou českou firmou Doubleshot, která pochází z čerstvých sklizní přímo od farmářů.  

Kromě posezení u kávy si lze v kavárně zakoupit kvalitní čokolády z českých i zahraničních čokoládoven. V nabídce jsou například čokolády Beschle (Švýcarsko), Seed & Bean (Velká Británie), Willie´s (Velká Británie) nebo Jordis (Česká republika). Všechny nabízené čokolády obsahují pouze kakao, kakaové máslo, cukr a mléko, bez jakýchkoliv příměsí. Kromě čokolád jsou v nabídce také kvalitní čaje a vína.  

Kavárna pořádá i různé kurzy pro děti i pro dospělé.

Více na: http://www.chocofabrique.cz/