Kabát zopakuje svůj "Po čertech velkej koncert" v září 2014 v Praze na Vypichu

13.9.2014, 18:30 – 22:00

Skupina Kabát připravuje na 13. září 2014 výjimečný koncert. Koná se u příležitosti výročí 25.let, kdy kapela hraje ve stejné sestavě. Tímto koncertem na pražském Vypichu navazujeme Kabát na velmi úspěšný koncert z roku 2009. Na druhém megakoncertu vystoupí česká kapela Kabát společně s hostem z Dánska, kapelou D.A.D., která je v Dánsku velmi populární podobně jako Kabát u nás.

Cena vstupenky: od 399 Kč

Před pěti lety Kabát přilákal neuvěřitelných 60 000 fanoušků na jediný koncert, povede se mu to i v září 2014? Zatím to vypadá, že ohlasy na oznámený megakoncert jsou velmi dobré...

Zásadní změna oproti roku 2009 je, že si Kabát pozval na oslavu tohoto výročí velmi speciálního hudebního hosta, a to dánskou hudební a rockovou legendu - D.A.D. (takový dánský Kabát). Jsou to v podstatě vrstevníci, a mimo to, že hrají velmi podobnou muziku, je to vedle „provařených“ AC/DC a Motorhead, rozhodně jedna z nejoblíbenějších kapel Kabátu. Bližší informace můžete získat na jejich stránkách: www.d-a-d.dk

Po čertech velkej koncert II.

Samotný koncert Kabátu by měl začít ve 20:00 hod, a měl by trvat cca 2 hodiny. Je to tak nastaveno i s ohledem na noční klid a mimo jiné i věk kapely. Dánští hosté - D.A.D. - by měli hrát od 18:30 do 19:30.

Skupina Kabát také vyhlásila ke svému 25. výročí zajímavou sotěž o 10 unikátních kytar.

Koncert je koncipován z valné většiny na stání, a jediná místa na sezení budou tribuny, které tento prostor opticky uzavřou. Tribuny se staví i z důvodu, že ne každý vydrží a chce stát celý koncert, a zároveň to funguje jako protihluková bariéra směrem do obydlené části Prahy 6. Na koncertě v roce 2009 měli někteří sedící na tribunách asi oprávněné připomínky, že je vidět málo detailů... Rozhodli jsme se, že posílíme množstevně a velikostně LED stěny, které budou minimálně ve dvou vlnách přenášet video obrázky z koncertu, a měli by být synchronizované se zvukem. Měl by tak být zajištěn lepší a plně komfortní zážitek nejen pro sedící na tribunách, ale i pro stojící.

Už v roce 2009 zdůvodňovali Kabáti ceny vstupenek na tribunách, a na principu se nic nezměnilo. Jde o standardní nižší vstupné, ke kterému je připočtena holá cena za stavbu sedačky, na které bude dotyčný divák sedět. Není zde žádné navýšení ceny. 

Vstupenky –  k dispozici jsou tři kategorie

        Stání v první části u pódia 599,-Kč
        Stání v druhé části plochy 399,-Kč
        Sezení na tribuně 799,-Kč

Na koncert je možné zakoupit vstupenky i s dárkovými obálkami viz online odkaz.

Doprava na koncert Kabátů

MHD Praha
    Nejbližší metro: trasa A – Hradčanská, Dejvická
    trasa B – Nové Butovice a následně Bus 179

Zastávka Bus: Vypich
    čísla spojů: 174, 179, 180, 347, 191, 510

Zastávka Tram: Vypich
    čísla spojů: 22, 25, 57

Zastávka Tram: Větrník, Petřiny
    čísla spojů: 1, 2, 18, 56

Spoje budou s ohledem na konání koncertu posíleny, a to jak před, tak po skončení koncertu! Hlavně směrem ke stanicím metra Hradčanská, Dejvická a Nové Butovice. Využijte MHD, provoz a parkování v místě konání koncertu a v bezprostředním okolí omezeno!

Video z koncertu v roce 2009

Zdroj: www.kabat.cz