Večerníček má narozeniny!

1.5.2021 – 31.8.2021, 23:59

Přijďte k nám oslavit 55. výročí nejdéle vysílaného pořadu ČT. Výstava jistě potěší mále i velké návštěvníky. Připomene jak pohádky dříve natočené, tak i ty novější. Věříme, že každý si zde najde ten svůj nejoblíbenější Večerníček. Výstava je interaktivní a děti si užijí řadu her a audiovizuálních efektů.

Termín výstavy prodloužený do 31. 8. 2021.

Česká televize se rozhodla zprostředkovat návštěvníkům Kavčích hor další zážitky spojené s televizním vysíláním. Vznikla Galerie ČT, kde jsou v průběhu roku pořádány tematické výstavy, které jsou provázány s televizním vysíláním. Galerie ČT se nachází v těsné blízkosti prodejny ČT – přízemí budovy OPC „Rohlík“.

Výstava Večerníček má narozeniny! je v Galerii ČT plánovaná až do konce srpna 2021. Samotná Galerie ČT je přístupná každý den v čase od 10 do 18 hodin, včetně víkendů, ovšem mimo dny státních svátků, kdy je zavřeno. Za současných podmínek je nutné při vstupu použít dezinfekci a nosit ochranné pomůcky dýchacích cest. Regulován je také počet osob v Galerii v jednom okamžiku. Naopak se návštěvníci nemusejí prokazovat negativními testy na onemocnění COVID-19.

Do areálu na Kavčích horách se dostanete po trasách PID, například autobusem č. 134 ze zastávky metra Pražského povstání směrem na Dvorce. Vystoupíte na zastávce Na Hřebenech.