Vranovská pláž, to je moře zábavy pro rodiny a kolektivy

12. duben 2024, 15:49
Vranovská pláž, to je moře zábavy pro rodiny a kolektivy

Vranovská přehrada je jednou z nejteplejších a nejčistších přehrad u nás, nachází se v Jihomoravském kraji. Vodní nádrž Vranov byla vybudována na řece Dyji v blízkosti městečka Vranov nad Dyjí.

Vranovská pláž je atraktivním místem pro letní rodinnou dovolenou s dětmi, školní pobyty v přírodě, firemní akce. Cykloturistika, adrenalinové zážitky, rekreace, památky, výlety do přírody, to vše si můžete užít v malebném koutě jižní Moravy. Najdete zde několik typů ubytování pro rodiny, skupiny i jednotlivce. Kemp získal hned několikrát nejvyšší ocenění návštěvníků v prestižní anketě Kemp roku. Je ideální pro rodinnou dovolenou s dětmi i pro sportovně založené klienty. Mimo sezonu ideální pro školní výlety, rybáře nebo třeba pro setkání přátel.

Rodinná dovolená

Celý areál kempu Vranovská pláž je perfektně uzpůsoben pro dokonale komfortní rodinnou dovolenou, plnou těch pravých prázdninových aktivit. Z široké nabídky si svou oblíbenou zábavu najdou děti každého věku.

Firemní akce

Potřebujete stmelit pracovní tým, rozvíjet vztahy ve firmě, nebo prostě jen odměnit vaše zaměstnance příjemným výletem? Snadno si zde vyberete přesně to, co váš tým právě potřebuje, a pokud náhodou ne, lze sestavit akci na míru.

Programy pro školy a zájmové organizace

Nezapomenutelné koupání, sportovní vyžití, hry a noví kamarádi. To vše čeká děti na dovolené u vody na Vranovské přehradě. Celý areál kempu Vranovská pláž je perfektně uzpůsoben pro dokonale komfortní rodinnou dovolenou, plnou těch pravých prázdninových aktivit.

Možnosti ubytování

Gaudeo znamená latinsky radost. Dáváte přednost komfortnějšímu ubytování? Pak jste na správné adrese. Penziony Gaudeo vám umožní pohodlné ubytování i skvělou gastronomii v srdci krásné přírody. Chatová osada U Lesa disponuje vynikající polohou v klidném prostředí. V areálu je k dispozici 15 chat — od dvoulůžkových až po pětilůžkové a jedna apartmánová chata je pro pět osob. V bungalovech se budete cítit téměř jako v hotelu. Budete mít pro sebe dva oddělené pokoje po dvou lůžkách s nočními stolky, lampičkami a šatními skříněmi. Samozřejmostí je plně vybavená kuchyň, lednice s malým mrazákem, mikrovlnná trouba a varná konvice. Každý bungalov má vlastní krytou terasu se zahradním nábytkem.

Další služby Vranovské přehrady

Ve večerních hodinách si můžete zajít do letního kina. Oblíbené letní kino spojené s příjemným posezením v kavárně. Sedíte na břehu jednoho z našich nejkrásnějších přehradních jezer, popíjíte svůj oblíbený drink a vše je prostě dokonalé.

Jedinečný gastronomický zážitek nabízí stylová restaurace Gaudeo. Naleznete zde nápaditou gastronomii, kladoucí důraz na kvalitní suroviny a způsob servírování pokrmů. Zajistíme stravování pro vaše firemní, nebo školní akce, pro o svatby, či oslavy. Jistě vás potěší široká nabídka vín od předních jihomoravských vinařů. K restauraci náleží prostorná terasa s výhledem na přehradu.

Společnost Lodní doprava Vranov vás po přehradě vozí již mnoho let. Chcete plout na Valentýně, Viktorii, nebo Poseidonu? Můžete si vybrat.

V úžasném plovoucím baru se vám jistě zalíbí výběr z alkoholických i nealkoholických nápojů včetně míchaných drinků, nanuků Algida i něčeho k zakousnutí.

Vranovská pláž

telefon: +420 724 101 725
e-mail: [email protected]

www.vranovska-plaz.cz