Ve Špindlu startuje letní sezóna

18. duben 2019, 9:48
Ve Špindlu startuje letní sezóna

Přemýšlíte, kam vyrazit na prodloužený velikonoční víkend? Zavítejte do Krkonoš!

Ve Skiareálu Špindlerův Mlýn začíná letní sezóna. V provozu je již lanovka na Medvědíně. S CHYTROU SEZÓNKOU vás na hřebeny vyveze dokonce zdarma.

Skiareál Špindlerův Mlýn není jen známým centrem zimních sportů, ale také významným turistickým střediskem se spoustou letní zábavy pro dospělé i děti. Stále více lidí dává přednost aktivní dovolené na čerstvém vzduchu a v nádherné přírodě, tak proč si neužít horské sluníčko a neotřelé atrakce i na Velikonoce.  Lanovka na Medvědíně bude návštěvníky Špindlerova Mlýna vozit na vrcholky hor během velikonočních svátků od 18. do 22. dubna, a sice od 9 do 17 hodin. Jízdenky zakoupíte u obsluhy lanovky nebo nejvýhodněji na gopass.cz. Pokud ale budete mít předplacenou CHYTROU SEZÓNKU, můžete si užít jednu jízdu zcela zdarma. „Chytrá sezónka nabízí našim klientům celou řadu výhod. Jednou z nich je právě i jedna jízda lanovkou zdarma během celé letní sezóny. Jízdu si stačí dopředu aktivovat na konkrétní datum ve Slevovém centru na e-shopu Gopass.cz. Využít ji mohou zájemci od 18. dubna na Medvědíně nebo pak od června i ve Svatém Petru, a to kdykoli do konce letní sezóny,“ uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš.

S jarem přichází do největšího krkonošského městečka i velký jarní výprodej. Velikonoční svátky tak můžete ve Špindlu spojit i s nákupy v obchodech Spindl Motion ve Svatém Petru, na Hromovce nebo v Outletu Norma. Od 19. do 22. dubna vás tu čekají slevy až 60 procent na značkové oblečení i lyžařské a snowboardové vybavení.

Nejlevnější lyžování na příští sezónu už jen do konce dubna!

CHYTRÁ SEZÓNKA v sobě ukrývá spoustu výhod, tou největší je ale bezesporu absolutně nejlacinější možnost neomezeného lyžování ve Špindlu celou příští zimu. Už jen do konce dubna si ji mohou zájemci na e-shopu Gopass.cz předplatit za 1.490 korun v kategorii Dospělí a na podzim pak doplatit 4.500 korun. Nejvýhodnější sezónní skipas můžete získat i za neuvěřitelných 5.490 korun, pokud sumu do konce dubna zaplatíte naráz. „Každý majitel Chytré sezónky od nás dostane kromě řady výhod a slev také nově jeden malý servis svého lyžařského vybavení, další mimořádné výhody v půjčovnách i na servis a také například dvacetiprocentní slevu v restauracích a občerstveních Spindl Gastronomy v rámci celého areálu. Tu mohou majitelé i předplatitelé Chytré sezónky čerpat už od 18. dubna,“ dodal René Hroneš.

Více na www.skiareal.cz a www.gopass.cz.