Soutěž o vstupenky na Prague Summer Nights Festival Orchestra

18. červen 2023, 9:43
Soutěž o vstupenky na Prague Summer Nights Festival Orchestra

Přijďte do krásného prostředí Dvořákovi síně v pražském Rudolfinu a nechte se okouzlit hudbou Antonína Dvořáka, Wolfganga Amadea Mozarta a Jeana Sibeliuse v podání mladých hudebních talentů z celého světa!

Prague Summer Nights Festival Orchestra je složen z mladých umělců z celého světa. K nim se připojuje sbor Yale Alumni Chorus na společném provedení Dvořákova oblíbeného Te Deum.

O co soutěžíme

SOUTĚŽ byla ukončena

Organizátor a pořadatel

Pořadatelem soutěže je Classical Movements, 711 Princess St Alexandria, VA 22314 USA, IČO: 54-1635165, který je poskytovatelem výher do této soutěže. Organizátorem soutěže je Agentura Paseo s.r.o., Šaldova 466/34, 186 00 Praha 8, IČO: 09374655, provozující portál www.kdykde.cz.

Průběh soutěže

Termín konání soutěže: od 19. 6. 2023 do 2. 7. 2023

Místo konání soutěže: Na webových stránkách www.kdykde.cz bude v termínu konání soutěže umístěn soutěžní formulář.

Soutěžící vyplní soutěžní otázky a své kontaktní údaje, které odešle formulářem online. Webové stránky zpracují odpověď, odešlou soutěžícímu informace emailem a v případě správných odpovědí na soutěžní otázky zařadí soutěžícího do slosování o ceny.

Slosování výherců proběhne 3. 7. 2023 v redakci organizátora. Slosování výherců bude provedeno elektronicky na bázi náhodného výběru, prostřednictvím online generátorů náhodných čísel. Výherci budou vyrozuměni e-mailem nejpozději druhý pracovní den po slosování výherců soutěže. 

Tato soutěž se řídí pravidly pro soutěže organizované Agenturou Paseo.

 

 

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR - Soutěže.cz a na Websoutěže.cz